News Update :

Πρόγραμμα Α.Ε.Κ. 2010-2011

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ρίχνοντας μια ματιά στην κλήρωση του πρωταθλήματος, τα μάτια μας δεν μπορούν παρά να καρφωθούν στην πρώτη αγωνιστική...ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αλλά αυτή τη φορά στην έδρα μας. Το μυαλό μου, όχι τυχαία, πάει πίσω δύο χρόνια στον αγώνα ΑΕΚ-Ομόνοια στο ΓΣΖ με 1000 και πλέον κιτρινοπράσινες σημαίες να ανεμίζουν και 2500 χιλιάδες ΑΕΚτζήδες και ΑΕΚτζούδες να τρελαίνονται όταν βλέπουν την μπάλα στα δίχτυα μετά το εκπληκτικό γκολ του Γιανκάουσκας. 1-0 το τελικό αποτέλεσμα. Το κάναμε παλαιότερα λοιπόν, μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Παρακάτω παρουσιάζεται το πρόγραμμα της ΑΕΚ για την περίοδο 2010-2011 και επιχειρείται μια ανάλυση της κλήρωσης του πρωταθλήματος και το πόσο ευνοϊκή αυτή πρέπει να θεωρείται για την ομάδα μας.

1η ) ΑΕΚ – Ομόνοια
2η ) Απόλλων - ΑΕΚ
3η ) ΑΕΚ - ΔΟΞΑ Κατ/πιας
4η ) ΑΕΚ - Εθνικός Άχνας
5η ) ΑΛΚΗ - ΑΕΚ
6η ) ΑΕΚ - ΑΠΟΠ/Κιν Πέγειας
7η ) ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ
8η ) ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
9η ) ΑΕΛ - ΑΕΚ
10η ) ΑΕΚ - Ερμής Αραδίππου
11η ) ΕΝΠ - ΑΕΚ
12η ) ΑΕΚ - Ανόρθωση
13η ) ΑΕ Πάφου - ΑΕΚ

Κατ’ αρχήν οφείλουμε να παραδεχτούμε πως αποφύγαμε την εκτός έδρας πρεμιέρα, που είναι κάτι που θέλει να αποφύγει κάθε ομάδα. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι η «τυχαία ηλεκτρονική κλήρωση» των τελευταίων χρόνων έστελλε διαρκώς στην πρεμιέρα την ΑΕΚ εκτός έδρας και μάλιστα υπήρξαν φορές που ξεκινούσαμε με δυο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες! Η πρώτη αγωνιστική προσφέρεται για εκπλήξεις καθώς οι ομάδες δε γνωρίζουν ακόμα καλά η μία την άλλη και ο ενθουσιασμός περισσεύει. Τα ΜΜΕ μιλούν για την απουσία του ντέρπι στην πρώτη αγωνιστική αλλά το προτιμούμε έτσι...η ομάδα μας θα τους διαψεύσει.

Μετά το ντέρπι με την περσινή πρωταθλήτρια θα πάμε στο κεκλεισμένων των θυρών Τσίρειο για να αντιμετωπίσουμε τον περσινό κυπελλούχο Απόλλωνα. Η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί την απουσία της δύναμης του Απόλλωνα που είναι ο κόσμος του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακολουθούν δύο βατά εντός έδρας παιχνίδια με Δόξα και Εθνικό αντίστοιχα και ακολούθως πάμε Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουμε τη συμπολίτιδά μας Αλκή. Κι αν το Αντώνης Παπαδόπουλος είναι μια φορά έδρα γι’ αυτούς, το ξέρουμε καλά πως για εμάς είναι δυο φορές έδρα! Συνεχίζουμε εντός με τον Κινύρα του οποίου χρωστάμε εκδίκηση όχι μόνο για τη θλιβερή προπέρσινη πρεμιέρα, αλλά και για το ότι μας έκανε πελάτες του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ταξίδι στην κοντινή Λευκωσία προβλέπει η 7η αγωνιστική για να αντιμετωπίσουμε το Αποέλ. Ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ο κόσμος θα παίξει το δικό του ρόλο γι’ αυτό οφείλουμε να γεμίσουμε όσο το περισσότερο δυνατό το πέταλο της θύρας 9. Στη συνέχεια υποδεχόμαστε το φιλόδοξο ασανσέρ Ολυμπιακό όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Ξανά ταξίδι στο Τσίρειο για την 9η αγωνιστική αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ που φέτος είναι το ανέκδοτο της χρονιάς καθώς δηλώνει πως θέλει πρωτάθλημα! Αλήθεια, αυτοί ήταν καταχρεωμένοι ως πέρσι και ως διά μαγείας φέτος το ρευστό ρέει άφθονο φέρνοντας παίκτες εγνωσμένης αξίας...λίγο παράξενο δε σας φαίνεται αυτό; Τελοσπάντων επιστρέφουμε στην έδρα μας για να αντιμετωπίσουμε τον Ερμή που θέλει πολλή προσοχή γιατί είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Τάσος Μάρκου ολοταχώς για την 11η αγωνιστική και πάρτε ομπρέλες γιατί μέσα του Νιόβρη στο Παραλίμνι...θυμάστε βροχή και αέρα που φάγαμε κατά καιρούς. Και φθάνουμε στην 12η αγωνιστική όπου υποδεχόμαστε την Ανόρθωση και αναρωτιέμαι αν αυτό θεωρείται ντέρμπι ή όχι. Θα μας το πουν οι αθλητικογράφοι που ξέρουν καλύτερα... Τελειώνουμε τον πρώτο γύρο υποδεχόμενοι την ΑΕΠ σε ένα παιχνίδι που δε χάνεται καθώς προσωπικά θεωρώ την Πάφο τη νούμερο 1 ομάδα για διαβάθμιση. Ο δεύτερος γύρος είναι ακριβώς ο ίδιος με τον πρώτο αλλά με τις αντίθετες έδρες.

Ο στόχος της διοίκησης Μάριου Έλληνα όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που να παλεύει το κάθε παιχνίδι και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Έχοντας αυτή τη δήλωση υπ’ όψιν λοιπόν θεωρώ ότι με 20-25 βαθμούς τον κάθε γύρο θα είμαστε ευχαριστημένοι. Χωρίς να είμαι το μαντείο των δελφών και με πρόχειρους υπολογισμούς πιστεύω πως τον Α’ γύρο θα καταφέρουμε να μαζέψουμε 20 τουλάχιστο βαθμούς. Ο δεύτερος γύρος θεωρώ πως είναι πολύ δυσκολότερος από τον πρώτο καθώς έχουμε 7 εκτός έδρας αγώνες ενώ στον πρώτο 6. Πέραν αυτού, οι ομάδες όλες δυναμώνουν, στρώνουν και είναι ανταγωνίσιμες οι περισσότερες από αυτές. Επιπλέον, έχουμε στην έδρα μας τις δύο λεμεσιανές ομάδες οι οποίες έχουν πολύ καλή παράδοση στο ΓΣΖ. Τέλος, έχουμε και δύσκολες αποστολές σε Δασάκι, Πέγεια, Μακάρειο και Παπαδόπουλος. Αυτοί είναι οι λόγοι που με κάνουν να πιστεύω πως το Β’ γύρο θα μαζέψουμε λιγότερους βαθμούς από τον Α’ γύρο, θα έλεγα γύρω στους 16 βαθμούς το λιγότερο. Όλα αυτά φυσικά είναι απλές εικασίες και «υπολογισμοί του καφενέ» καθώς στο γήπεδο θα φανεί αν η φετινή ΑΕΚ αξίζει 45 βαθμούς στην τελική βαθμολογία ή 30! Εσείς τι πιστεύετε;

Υ.Γ.: Η αρχή είναι το ήμιση του παντός γι’ αυτό όλοι παρόντες στην πρεμιέρα να κάνουμε το ΓΣΖ έδρα και να σπρώξουμε την ΑΕΚάρα μας στη νίκη.




.
Share this Article on :

48 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Sto gsz proton agona tha iparxoun toulaxiston 3000 kosmos (Giati as min ksexname oti sta megala pexnidia kai stin premiera oulloi vouroun sto gipedo). Ego prosopika pistefko oti i omada mas en anoteri pou oulles ektos pou tes 5 megales tou podosfairou mas je evelpisto stous 45 va8mous je oi stous 30
kalo 3ekinima AEK!

Ανώνυμος είπε...

makari na men eshi 4 xiliades aekjies me ton omonoia re FILA8LOI TOU KANAPE

Ανώνυμος είπε...

gia mena prosopika i klirosi ine exeretiki. milo gia ta prota 4 pexnithia.

exoume to protathliti spiti mas kai den exoume tipote na xasoun. pori kai me to enthousiasmos tis premieras na paroume kai ponto i pontous apo to pexnithi. ego ime poli esiodoxos.

defteri agonistiki exoume mia apo tis pio diskoles exodous tis omadas mas me ton apollona sto tsireio. to thetiko omos ine oti o apollonas den tha exi to megali tou kosmo. kai allo ena tsireio me gemato apollonistes kai allo ena tsireio adeio. thetiko kai afto.

triti kai tetarti agonistiki exoume 2 pexnithia spiti mas! pou prepei na ta kerdisoume kai ta 2.

pame aekara mou. xexinoume avrio me to party kai deftera oloi proponisi.

ti ora ine i proponisi?

Ανώνυμος είπε...

kai megali oikonomiki enisxisi stin premeira me kinezous.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

sta diskola pexnidia panta eimastan arketa kali,sta ipotithemena eukola an iparxoun eukola pexnidia ta thalasswnname!!!an xaseis apo homonoia,hapoel,hapollon kai apo ta skoulikia i ael ektos einai sto programma ,pasi thisia prepei na kerdizeis tis isodinames omades me sena!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΕΡΣΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ (ΕΛΕΟΣ) ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΕΜΠΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ) ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΖΙΕ ΑΦΗΣΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 5/7 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΣΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ARTEMIO FRANKIE.

Ανώνυμος είπε...

itan na apantiso ego file artemio alla ta ipes ola esi.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΙΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ.Ο ΦΙΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ.ΕΛΕΟΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΟΣΗ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΛΑΔΕΣ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΚΡΟΙΦ, ΚΑΑΝΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.
ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ) ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

Ένας παλιός γνώριμος στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ο Νιγηριανός επιθετικός Σάνι Κίνγκσλεϊ είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.supermpala.com σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Ο 28χρονος (9/9/1981) πρώην παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας που διαπρέπει με την Μέταλουρκ Ντόνετσκ στην Ουκρανία, δέχθηκε δελεαστική πρόταση από το ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να δώσει θετική απάντηση στους γαλαζοκίτρινους και να αποτελέσει την έκτη φετινή μεταγραφή της ομάδας.

Όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, αφού πήρε το “ΟΚ” από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά (και τα όσα είδε στην Αυστρία και την επιθετική αφλογιστία της ομάδας) είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα και να έλθει σε καταρχήν συμφωνία με τον χαρισματικό Κίνγκσλει.

Στο πλούσιο κατά τα άλλα παλμαρές του ο Νιγηριανός επιθετικός έχει πετύχει τα τελευταία 8 χρόνια 40 τέρματα. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2002-2003 αγωνιζόταν με τα χρώματα της Caldas όπου σε 67 συμμετοχές σκόραρε 14 φορές. Την επόμενη χρονιά στη Πορτογαλική Λίγκα και με χρώματα της SC Beira Mar σε 61 συμμετοχές πέτυχε 8 γκολ.

Ακολούθως την ποδοσφαιρική σεζόν 2005-2006 με την Ελ Ζάμαλεκ της Αιγύπτου σε μόλις 5 συμμετοχές δεν πέτυχε κανένα γκολ. Και φθάνουμε στο 2006 όπου σε 37 συμμετοχές με την ΑΕΚ Λάρνακας πέτυχε 13 γκολ ενώ παράλληλα εντυπωσίασε με την σβελτάδα και την εκρηκτικότητα του εντός περιοχής. Έτσι το 2008 πήρε μεταγραφή για την πανίσχυρη οικονομικά Μέταλουρκ Ντόνετσκ Ουκρανίας όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα (53 συμμετοχές / 5 γκολ).

APO TO SITE 'SUPER MPALA'.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Σαννυ ψες ειπε πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://sportive.com.cy/article.php?id=10611
I dioikisi pragmatopoiei mia mia tis iposxeseis tis. OLOI ANE3ERETOS SEASON TICKET KAI PEISTE KAI TOUS FILOUS SAS
Stavros

Ανώνυμος είπε...

re paidkia n na mas pei kanenas pote n pou einai telika i proti proponisi meta tin anavoli simera
??????

Ανώνυμος είπε...

opos ine logiko o kingsley exi protasi apo appollona, apoel kai anorthosi.

trextete oloi gia diarkias elpizontas gia kinglsey!

Ανώνυμος είπε...

KAI TO XERIS KALAAAAA
SAGAPAOOO TREEELLLAAA
KAI TO XERISS KALAAAAA
POS DEN IME KATHOLOU KALA STA MAYLA AEKARA SAGAPOOO
OPOU KAI NA PEZIS THA IME KAIGO ISE ETIA GIA NA ZO!

Ανώνυμος είπε...

Τα συλλυπητήρια μας στο κυθραιώτη

Ανώνυμος είπε...

O KING EXEI PROTASI ME MEGALES APOLAVES APO APOEL. OSO KAI AN AGAPA TIN AEK O ANTHROPOS EINAI EPAGKELMATIAS.KAI PRIN PROTREXETE NA TON KATIGORISETE AN TELIKA DEN KATAFEROUME NA ERTHEI STIN AEK THIMITHITE TI MAS EKANAN KATSIS SKEVOS KOULLIS PAVLOU KLP POU STO KATW KATW AUTOUS EMEIS TOUS MEGALWSAME KAI TOUS ANADEIXAME KAI MAS EFTISAN STA MOUTRA.

Ανώνυμος είπε...

sinfono apolita me ton anonimo 10.42! o kinglsey theli kai epimeni na erthi stin aek alla ine sta 28 tou kai distixos zita pola lefta.

plirofories lene oti eprepe extes na apantisi sto apoel kati pou den egine. i propathia apo ti dioikisi mas einai terastia alla kai poli diskoli.

an omos telika o king pae sto apoel KANIS MA KANIS DEN PREPEI NA TA VALI ME TON PEXTI. XEIROKROTIMA KAI MONO XEIROKROTIMA AXIZI AFTOS O PEXTIS APO EMAS!

OXI SAN MERIKOUS ALLOUS POU ENO TOUS MEGALOSE I AEK...DIALEXAN TON PERASTIKO APO TIN PROTI KATIGORIA ERMI KAI TO ASANSER TOU KYPRIAKOU PODOSFIAROU ALKI (AKIKO TON ARI?)


OSO ZOUME OMOS ELPIZOUME GIA KING.

Ανώνυμος είπε...

Ένας παλιός γνώριμος προπονείται με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ολλανδό επιθετικό Donny De Groot που αγωνίστηκε στους «κιτρινοπράσινους» με μεγάλη επιτυχία την σεζόν 2006-07 έχοντας 23 αγώνες και 9 γκολ. Ο 30χρονος πλέον De Groot θα προπονηθεί για λίγες ημέρες με την ΑΕΚ και αν ικανοποιήσει, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Λάρνακας.

Ανώνυμος είπε...

OUTE OGIER OUTE SOSIN KE PROPANTON OUTE KING, NA ARKESTOUME STON TONY ATON PRISSO STON OKATOURA, MIA POU TA IDIA....MAKARI NA FKO PSEFTIS ALLAAAAAA EN TO NOMIZO...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΜΕ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΚΑ 7 ΜΕ 8 ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 25 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ 17 ΜΕ 18! Ε ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 10????

Ανώνυμος είπε...

re kopelia ma akousa kati alla diskoleukoume na to pistepso. i aek mila me ton van nistelrooy??????????

Ανώνυμος είπε...

APISTEFTO! EGO DEN PROKEITE NA XANAMPO EDO MESA. OXI OLOI ALLA ARKETOI ISASTE ENETELOS AXRISTOI!

O FILOS O 12.13 ELIPE EXOTERIKO KAI EPISTREFONTAS DEN VRIKE MIA!!!!!!!!! KALI LEXI NA PEI GIA TOUS PEXTES POU KLISAME KAI GIA TA ONOMATA POU AGOUGONTE ALLA ARXISE AMESSOS NA PIROVOLA LEGONTAS OTI MONO 8 PEXTES KLISAME!!!!!

MIN ANISIXIS KAI THA KLISOUME AKOMA 6, 7. GIATI VIAZESE DILADI RE FILE? THA PEXIS EYROPI TIPOTE??? O APOLLONAS PEZI EYROPI SINTOMA KAI AKOMA KANI METAGRAFES. ESI AKOMA DEN XEKINISES PROPONISI KAI THELIS NA OLOKLIROTHI TO ROSTER?

ETO APLA VRIKES KATI NA KATIGORISIS?!

ELEOS RE ELEOS ISASTE (OXI OLOI) MIZEROI!

XERETE TI PROSPATHIA GINETE NA FEROUN TON KINGSLEY ENO EXI 3 PROTASIS APO ALLES MEGALES OMADES TIS KYPROU.

O ALLOS O 11.37 NA ARKESTOUME LEEI STA AGONOSTA ONOMATA POU AGOUGONTE. AGNOONTAS ENTELOS TA 5 KALA ONOMATA POU PIRAME MEXRI SIMERA!!!!

ISASTE MIZEROI. ANTI NA KANETE KATI GIA TIN OMADA VRISKETE MIA AFORMI GIA NA KATIGORISETE!

OTAN MERIKOI LEGAME GIA ERANO GIA TIN OMADA KANIS DEN APANTOUSE! TORA OMOS THELETE KINGLEY, SOSIN KAI ALLOUS.

OSO GIA TON SOSIN (SXEDON 34) XERETE OTI EXI 2 XRONIA NA VALI GOAL O SOSIN? NOMIZETE INE O SOSIN TOU APOLLONA? TOU IPAN NA PERASI LIGES MERES APO TIN PROPONISI KAI DEN DEXTIKE! TI THELETE NA TON KLISOUME APLA EPIDI KAPOTE ITAN PEXTARAS, KAI AN APODIXI DEN THA KATIGOROUME OLOI TON PROEDRO?

STIRIXI RE KAI OXI LOGIA KAI ANOISIES.

PIASTE DIARKIAS KAI POULATE KAI SE ALLOUS ANTI NA LETE MALAKIES!

Ανώνυμος είπε...

peeeeeeeeeee. re paidkia edw dyskoleukoumaste na piasoume ton Kingsley kai tha sizitousame me ton van nestelrooy. Oso gia ton filo 11.47 edierotoume mazi sou re file. Diladi den eides KAMIA KINISI FETOS DEN EIDES KANENA PEKTI KALO? VLEPEIS MAS NA EIMASTE MIA APO TA IDIA PALE???? E AN EINAI DYNATON PION MAZI SAS

Ανώνυμος είπε...

ne je mallon erkete je o robben.!ma sovaromilate re kopelia.?ton kingsley en mporoume na piasoume je ena piasoume ton van nistelrooy.?

Ανώνυμος είπε...

ANTI NA LETE VLAKIES PESTE STON KOLITO SAS, STO PATERA SAS, STIN ARFI SAS, STON GITONA SAS NA PIASI DIARKIAS. PERASAME ITHI TA 500 KAI AKOMA DEN XEKINISE EPISIMI PROPONISI.

VOITHISTE KAI STAMATATE NA EISTE MIZEROI SKALIOTES!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΟΣΙΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΚΣΛΕΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ. 5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ. ΑΝ ΕΡΤΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΤΙΣΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ. ΟΥΤΕ Ο ΟΓΙΕΡ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝ ΕΡΤΕΙ Η ΔΕΝ ΕΡΤΕΙ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ, ΕΜΑΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

όσοι από εσάς ενδιαφέρονται πραγματικά να επιστρέψει ο κινκ βάλτε το χέρι στην πούνκα τσιε ετοιμαστείτε να δώσετε ότι μπορείτε.

και σάς παρακαλώ μήν σκεφτείτε "μα τα 20 ευρώ που θα δώσω θα κάνουν την διαφορά"

Και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη.

Αυτά για την ώρα.

Ανώνυμος είπε...

avrio oloi mia mikri isfora!

na pou afto pou legame merikoi gia erano pou tha mazepsi esto kai 20,000!

kinotopiisi oloi! diarkias! prothiste taaaaaaaaa!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε ανώνυμε 10.30 μμ. 20 ευρώ δηλαδή εν λία; Έκοψεν ο νους μου εμένα τζαι επαρέτησα να ασχολούμαι με την μάππα επειδή εν ούλλα κανονισμένα δαμέσα δα. Τρώτε τα λεφτά σας στες μάππες για να κερδίζουν οι μεγαλοπαράγοντες εκατομμύρια. Άκουσε να διώ 20 ευρώ για να θωρώ να παίζουν κάτι αγράμματοι μάππα που άμμαν είμασταν μιτσιοί επεριπέζαμεν τους επείδη εν εξέραν το αλφάβητο τζιαι τωρά παίζουν μας το η αφρόκρεμα της Κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

e e erxete e e erxete o basilias mas!!!
eklisamenton prin 15 lepta ine sigouro, ginete prospa8ia na ine to apogeyma gsz

Ανώνυμος είπε...

o sosin den ekleise stin AEl alla emas ekeinos pou mas endiaferei an kai einai poli dyskolo einai o King. Oso gia ton filo pou gia 20 euro apo ton kathena kali skepsi paidia oloi na voithisoume oso mporoume eidika me ta seazon tickets omws i diafora me ton king einai poli megali mas vgazei poli ektos budjet kai touta ta pragmata en epikindina. Pantos me to apoel enauagise kai oso kai an den to pisteuete o King DEN PIGENE STO APOEL.

Ανώνυμος είπε...

anonime 8.22 se sinvoulevo na kratisis ta 20 sou evro na gorasis 3 paketa tsigara i na pas mia nixta exo kai na min xanagrapsis sto blog tis aek.
opadoi san esena pou opos ipes ekopsen o nou sou kai paretises tin mapa einai pou exoun kani tin aek mikromesea omada.

krata ta 20 sou euro na plousiepsis.

Ανώνυμος είπε...

FANATISTITE! AGAPISTE AFTO POU LEGETE AEK, KINITOPIETHITE OLOI ME TON TROPO TOUS, VIOTHISTE!

H AEK DIMIRGOITHIKE GIA MAS TOUS NEOUS KAI MAS ANIKI. PROSTATESPETE TIN AEK MAS ME TIN KATHE MIKRI VIOTHIA.

Ανώνυμος είπε...

aek ospou na ginei deksios o xristofkias

Ανώνυμος είπε...

file 10.15 GIATI LETE MALIAKIES GAMWTOOOOOO

EL SKALIOTIS είπε...

Δεν καταλαμβαίνω γιατί πολλοί εδω μέσα άρχισαν τα αρνητικά σχόλια για την ομάδα ΠΡΙΝ καλά καλά αρχίσει η προετοιμασία και τα φιλικά.

94Δηλαδή τι θέλετε μπορείτε να μας πείτε; Με τα λεφτά που έχουμε σαν ομάδα ποιούς περιμένετε να φέρουμε; Ή μήπως οι παίχτες που εκλείσαν φέτος στην ΑΕΚ θεωρήται τους και λίγους;

Εμείς δεν έχουμε κανένα Μάστρε Μυλτί, ούτε και έχουμε καμιά κυβερνητική χρημαδοδότηση για να έχουμε προύπολογισμό 18 εκατομμύρια!!!

Αντί να ευχαριστούμε αυτούς που ανάλαβαν να αναστήσουν την ΑΕΚ, αρχίσαμε την γρίνια από τον Ιούλιο. Ο Μάριος Έλληνας προσπαθεί και έχει κάμει καλές κινήσεις, ειδικά με τον Κροϊφ. Ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος και πάνω από όλα έχει διασυνδέσεις που μπορεί να φέρει παίχτες σε χαμηλό κόστος αλλά που να αξίζουν. Επίσης αν προσέξατε η ηλικίες των παιχτών είναι νεαροί, πλύν του Όγιερ, που αν κλείσει θα είναι μπαμ...

Με τα δεδομένα που έχουμε η ομάδα είναι πολύ καλή και φέτος τουλάχιστον σε θέμα υλικό είμαστε στην θέση 5-6. Μην τα μηδενίζομε όλα. Για φέτος μετά την περιπέτεια μας, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

Στηρίξετε την ομάδα με όποιο τρόπο μπορείτε και αφήστε στην άκρια την μουρμούρα. Έχουμε μάχες μπροστά μας που πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

na kai enas pou xeri ti lei! bravo re file el skalioti.

fisika omos theloume akoma toulaxiston 5 metagrafes gia na kataferoume na minoume makria apo peripeties.

toulaxiston 2 stopper, ena vasiko centerfor, enan aristero back kai termatofilakas.

toulaxiston.

Ανώνυμος είπε...

Μα που ακούστηκε οτι θα έρθει ο Κινγκ?

Ανώνυμος είπε...

GIA SOU RE NIGIRIANE
DEN SE XEXA..DEN SE XEXSAME POTEEEE

FERTE MAS TON NIGIRIANOOOOO
AEK OLEEEEE
SAGAPOOOOOOO OOOOO!!

Ανώνυμος είπε...

oloi katakrinete tis kinisis tis omadas alla kanenas den ektima tis prospathies pou ginontai.oles oi omades lene gia ta isitiria diarkeias poso simmasia exoun sto programmatismo.exoume ena neo proedro me filodo3ies,kai to pio vasiko ekane merikes kenotomies,protognwres gia ta kipriaka dedomena.an pigene o kroif se kanena hapoel i homonia itan na lene gia terastia epitixia ta mme!alla esis peftete stin pagida ton mme pou den mas ipologizoun oute mas vlepoun me kalo mati!emeis prepei na tous apodi3oume oti eimaste enwmenoi kai dinatoi.me agora eisitiriou diarkeias kai me 3-4 xiliades kosmo sto prwto pexnidi tote tha katalavoun ti esti aektzis,autos prepei na einai o stoxos emas tous opadous.i dioikisi kanei oti perna apo to xeri tis gia na feri oso to kalitero piotikous podosferistes!emeis prepei na eimaste to stirigma tis dioikiseis,kai oxi oi katakrites!!

Ανώνυμος είπε...

na kanete oloi protognora pragmata pou den exoun xanakani opadoi mas panta me gnomona to kalo tis omadas.
gia paradigma emis sinfonisame pente atoma kai thosame ena giro tou gipetho kai mazepsame (esto) 1800 euro kai ta dosame sto xeri tou proedrou.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ
------------------------
1η ) ΑΕΚ – Ομόνοια : 2
2η ) Απόλλων - ΑΕΚ : 1
3η ) ΑΕΚ - ΔΟΞΑ Κατ/πιας : X
4η ) ΑΕΚ - Εθνικός Άχνας : 1
5η ) ΑΛΚΗ - ΑΕΚ : X
6η ) ΑΕΚ - ΑΠΟΠ/Κιν Πέγειας : X
7η ) ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ : 1
8η ) ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : X
9η ) ΑΕΛ - ΑΕΚ : 1
10η ) ΑΕΚ - Ερμής Αραδίππου : X
11η ) ΕΝΠ - ΑΕΚ : 1
12η ) ΑΕΚ - Ανόρθωση : 2
13η ) ΑΕ Πάφου - ΑΕΚ : 1

ΜΠΟΥΚΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ISE MEGALOUS MPOYKKHS ESI OTAN PORIS KAI KANIS PROGNOSTIKA PRIN KAN OLOKLIROTHI TA ROSTER KAI OI PROETIMASIES TON OMADON!

ESI ISE ALLOU!

Ανώνυμος είπε...

re mpoukki to xalakin tou mpaniou mou exi peritou gnosis pou lloou sou..
ate gie mou pienne ppese je na sou kamo ego ton mpoukkin je na to piao pano mou to stixima sou..
RE PEFTZIN..

en na kamoumen pano pou 7 nikes proto giro na to 8imaste kopelia mou

MPOURKAS LEIVADIA

Ανώνυμος είπε...

EGLEPE NA MEN PIAEIS TZIAI TO CHAMPIONS LEAGE ESU RE MPOURKAS... DAME ENNAMASTE TZIAI STO TELOS TOU PROTOU GYROU TZIAI ENNA DEIS. POU TIN ALLI MAKARI NA FKW PSEUTIS TZIAI NA SWTHEI I OMADA.

ΜΠΟΥΚΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

STAMATATE NA ISTE ANORIMOI. DEN PORI KANIS NA KRINI TOUS STOUXOUS MAS KAI TO AN THA PAME KALA I OXI APO TIN STIGMI POU THA PAROUME AKOMA 2 VASIKOUS STOPPER, ENA TERMATOFILAKA, ENA ARISTERO MPACK VASIKO KAI 1 ISOS 2 EPITHETIKOUS.

EINAI PARALOGO NA MILATE STOXOUS KAI POS VLEPETE TIN OMADA APO TORA. OTAN EPISPTEPSI I OMADA APO TIN PROETIMASIA TOTE STA FILIKA MPOROUME NA KRINOUME KAPIA PRAGMATA.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.