News Update :

Analyze that!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η σπουδή που επιδεικνύει ο Φ. Μακρίδης για την ΑΕΚ. Ιδιαίτερα στο τελευταίο του κείμενο διεισδύει και παρουσιάζει "στοιχεία" για την προσωπικότητα του Τον Κάανεν προτού ακόμα τον ζήσουμε...

Όντως οι μεγαλοστομίες είναι στοιχείο του κυπριακού αθλητισμού. Είναι αν θέλετε μέρος και της κουλτούρας μας γενικότερα. Πόσες και πόσες φορές διαβάσαμε ρεπορτάζ Κύπριων αθλητικογράφων που έγραφαν λες και παρακολούθησαν τον τελικό του μουντιάλ. Πόσες φορές ακούσαμε παράγοντες και αθλητικογράφους να μιλούν για «παικταράδες» που τελικά έφυγαν κακήν κακώς; Είναι γι’ αυτό το λόγο που καλύτερα μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες (ή μη γράψεις)!

Το περίεργο όμως είναι ότι οι «μεγαλοστομίες» παρουσιάζονται στα ΜΜΕ ωσάν να είναι αποκλειστικότητα ορισμένων ομάδων! Για κάποιες άλλες ομάδες οι ίδιου τύπου δηλώσεις ερμηνεύονται ως... «αισιοδοξία». Ορισμένες ομάδες λοιπόν ξεκινούν το πρωτάθλημα αισιόδοξα και ορισμένες άλλες μεγαλόστομα!

Όσον αφορά τις επίμαχες δηλώσεις:

• Υπάρχει κανείς που μπορεί να αποδείξει ότι ο Κάανεν δεν ήρθε προετοιμασμένος στην Κύπρο όπως δήλωσε; Είναι μεγαλοστομία αυτό; Και γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να το αμφισβητήσει αυτό; Μήπως πρόκειται για μείζον θέμα που αξίζει να χυθεί δημοσιογραφικό μελάνι;

• Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία, το εκτόπισμα, τη στατιστική εάν θέλετε αλλά και το ρόστερ που δημιουργείται μπορεί οποιοσδήποτε να θεωρεί ότι η ΑΕΚ το πιθανότερο είναι να υποβιβαστεί ξανά; Μήπως γίναμε ξαφνικά ομάδα ανσανσέρ και δεν το ξέραμε; Η αλήθεια είναι ότι ναι, η ΑΕΚ θα έχει ακόμα το υπόλοιπο της Β’ κατηγορίας αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα παίξε – γέλασε. Το ότι δεν θα πέσει κατηγορία με τον Κάανεν δεν μπορεί κανείς να το ξέρει. Μπορεί και να πέσει μπορεί και να πιάσει πρωτάθλημα. Το να είσαι όμως αισιόδοξος και να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι απαρχή της επιτυχίας!!!

• Έχει κανείς λόγο να αμφισβητήσει την υπόσχεση του Κάανεν ότι πάντα θα μιλά στα ίσα και θα είναι ευθύς; Μήπως τον γνωρίζαμε προ πολλού και μπορούμε να το διαψεύσουμε; Εκτός και αν μάθαμε να ακούμε δίγλωσσους και μας εκπλήσσει η υποσχόμενη ντομπροσύνη.

• Το γεγονός ότι ο Κάανεν δηλώνει 200% επαγγελματίας είναι μεγαλοστομία; Υπάρχει άραγε κανένας εργαζόμενος που πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι ας πούμε 50% επαγγελματίας; Μήπως θα λέγαμε ότι ο Κάανεν είναι σεμνός και προσγειωμένος εάν δήλωνε ότι... είναι 10% επαγγελματίας;;;!!!

• Το ότι ζήτησε να μην πιστεύουμε στο διαδίκτυο όσα γράφονται για αυτόν είναι τόσο παράλογο; Εάν φτάσαμε να θεωρούμε τις διαδικτυακές πηγές ως πηγή της απόλυτης αλήθειας υπερκεράζοντας ακόμα και την ίδια την ζωντανή ανθρώπινη πηγή τότε έχουμε χάσει εντελώς το νόημα!



Και επειδή η απόδειξη της αλήθειας είναι η πράξη ας αναμένουμε όλοι να δούμε το έργο και την προσωπικότητα του Τον Κάανεν και μετά να κρίνουμε.

Στην τελική είμαι σίγουρος ότι ο Φ. Μακρίδης θα σχολιάσει και τις μεγαλοστομίες που ακούγονται και σε άλλες ομάδες αλλά και στην ομάδα του. Ήδη ο προπονητής του δήλωσε ότι... θα κερδίζουν από το πρώτο λεπτό!

Ο Τον Κάανεν ήδη κέρδισε τις εντυπώσεις! Δεν πέρασε απαρατήρητος, τουναντίον θεωρήθηκε άξιος να γραφτούν άρθρα για αυτόν και την ΑΕΚ. Η πρώτη μάχη της δημοσιότητας (μετά από μια χρονιά στα αζήτητα και στις υποσημειώσεις) κερδήθηκε! Πάμε και για τις άλλες!!!!!!!!




.
.
.
Share this Article on :

7 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ένας παράλογος πόλεμος από διάφορα ΜΜΕ έχει αρχίσει εναντίων της ομάδας μας. Εξαιρετικό το άρθρο απάντηση του blog. Ετοιμαστήτε γιατί αναμένεται να δούμε πολλά παρόμοια φέτος...Κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν... Εδώ ακόμη και δημοσιογράφος που ασχολείτε εντατικά με το ρεπορτάζ της αεκ (χωρίς να ξέρω την ομάδα του) επέλεξε για τίτλο του άρθρου του από την παρουσίαση Τεν Καάνεν , από τα τόσα πολλά που δήλωσε την φράση " ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ" ....

Ανώνυμος είπε...

sta parapano afieromenou to tragoudi astous na lene..

H alithia ine oti oi perisoteroi imastan epifilaktikoi me to montelo Ellina alla me tes kinisis tous edixan oti pame gia kati kalo fetos kai elpizo na sinexisoun etsi.
o proponitis ine erotiamatiko dioti den ton idame oute xeroume ti stil paixnidiou pezi. elpizo ta filika na mas diafotisoun ligo.

kanontas mia mikri anaskopisi tou roster mas theloume epigontos prosthikes me paiktes entekadas toso stin amina oso kai stin epithesi

Erotimatiko ine o kavallaris kai Giasemakis pou i prosfora tous idika tou protou itan sxedon midamini.

Kai kati allo pou me lipi eine i kouventa me ton pezoporiko. exallou to gegonos oti paragontes afikan ton Ellina mono tou(tixaio..den nomizo!)
kapoioi prospathoun na paroun tin Larnaka 100 xronia piso kai na dixasoun ton kosmo distixos. Poso egoistes mbori na ine???

kyriakos-Uk

Ανώνυμος είπε...

Afou o makridis en anorthosiatis en logiko na ton faei i pouza. Fani asxolisou ki allo mazi mas keep walking...

Ανώνυμος είπε...

Paidia simfono me ola osa lete alla oso kali omada kai na exoume gia fetos nmz prepei na exoume san stoxo tin paramoni kai apo kei kai pera oti ginei n epitixia ... Na min ksekinisoume ta idia ta palia ... Stoxos mas gia fetos nmz einai i paramoni kai mia antagonistiki omada pou na mporei sti mera tis na kerdisei ton opiondipote toulaxiston mesa sto gsz...

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ καλές οι κινήσεις μας ως τώρα αλλά θέλουμε ακόμα 10 νέους παίκτες περίπου. Ελπίζω να κλείσουμε ακόμα 3 πριν τα μέσα Ιουνίου, για να φτάσουμε στο 50% των αναγκών μας. Το σημαντικό είναι να έχουμε το 90% των νέων παικτών και να αποχωρήσουν και οι πλείστοι που δεν θα μείνουν στην ΑΕΚ πριν την έναρξη της προετοιμασίας, όπως και οι άλλες 2 ομάδες που επιστρέφουν στην πρώτη (Ολυμπιακός πήρε 13 άπομένουν 3 μεταγραφές αποδέσμευσε 15, Αλκή πήρε 10, απομένει 1 μεταγραφή, αποδέσμευσε 8.) Αγωνιώ λοιπόν να δω τον προγραμματισμό μας σε μεταγραφές και αποδεσμεύσεις να προχωρά σε ικανοποιητικό βαθμό τις επόμενες 5-10 μέρες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΠΕΚΙΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΥΜΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ.
ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

O BEKIAI FILE POULOUSEN TIN ANORTHOSI KAI ESI TON THELIS STIN AEK?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.