News Update :

Ψηφοφορία

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η φράση «πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής» χρησιμοποιείται συνήθως μετά από τη νίκη μιας ομάδας ή έστω μετά από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Στη δική μας περίπτωση όμως, η τραγική ειρωνεία είναι πως προσπαθούσαμε να βρούμε τον πολυτιμότερο παίχτη, μετά από ενάμιση γύρο μετριότητας. Φυσικό είναι λοιπόν...
...η αποχή να είναι μεγάλη και η ψήφος να μπαίνει τις περισσότερες φορές με βαριά καρδιά αφού όπως είναι γνωστό «στους στραβούς θα βασιλέψει ο μονόφθαλμος». Η ερώτηση λοιπόν ήταν: «Ποιον θεωρείτε M.V.P. Κύπριο της ομάδας;

Τα αποτελέσματα...


Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 0
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ 14
Λ. ΛΟΥΚΑ 1
Α. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 7
Ο. ΙΩΑΝΝΟΥ 8
Κ. ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ 0
Χ. ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 17
Γ. ΓΙΑΣΟΥΜΗ 4
Μ. ΜΙΧΑΗΛ 0
Π. ΚΥΘΡΕΩΤΗΣ 4
Μ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 0

Σχεδόν οι μισοί από τους Κύπριους που αγωνίζονται στην Α.Ε.Κ. συγκέντρωσαν μηδέν στο πηλίκο, κάτι που πρέπει να περάσει τα ανάλογα μηνύματα. Απ’ εκεί και πέρα τα αποτελέσματα δείχνουν πως ίσα που ικανοποίησαν οι Κυθρεώτης, Γιασουμή, Ευσταθίου και Ιωάννου. Δύο δικά μας παιδιά με κιτρινοπράσινο αίμα βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των προτιμήσεων, ο Ξενοφώντος και ο Κυριάκου. Προσωπική μου άποψη είναι ότι από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία αδικούνται κάπως οι Λουκά, Μιντίκκης, Δημητρίου και κυρίως ο Μιχαήλ.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, η ουσία είναι ότι ο μέσος ΑΕΚτζής δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των κύπριων αλλά και των ξένων ποδοσφαιριστών. Έχουμε ένα ρόστερ που αβάσιμα υποστηρίζουμε πως υπερέχει των υπολοίπων ανταγωνιστών της κατηγορίας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως όχι μόνο δεν έχουμε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, όχι μόνο ότι οι οχτώ από τους δέκα δεν μας κάνουν για του χρόνου, αλλά κυρίως ότι έστω αυτοί που έχουμε δεν βγάζουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Την περασμένη εβδομάδα πήγα το αυτοκίνητό μου για σέρβις αν και δεν είχε φτάσει τα μίλια του επειδή κάτι δεν μου ακουγόταν καλά στη μηχανή, δεν τραβούσε ρε παιδί μου. Σκέφτηκα πως αν περίμενα να φτάσει τα μίλια του ίσως και να μου έμενε στο δρόμο. Μήπως οι διοικούντες μας πρέπει να κάνουν το ίδιο, ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά; Θέλουμε σέρβις ή απόσυρση; Και για να εξηγούμαστε, προσωπικά προτιμώ να μην ξαναδώ την ομάδα μου στην πρώτη κατηγορία αν είναι να καταντήσουμε όπως τη Σαλαμίνα, τον Άρη και την Αλκή. Δε θα το αντέξω. Δε μου αρκεί όμως να βλέπω την Α.Ε.Κ. να αγωνίζεται στα σαλόνια, θέλω να με κάνει ξανά περήφανο, να πρωταγωνιστήσει. Είμαι ξύπνιος ή μήπως να με τσιμπήσει κάποιος;






.
Share this Article on :

16 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

kani pio en exume ipo8esii..etsakrovlajisan mas..ampu en na gini aloo??

Ανώνυμος είπε...

etsi pathenis aman afineis olokliri omada sta XERIA ENOS AXAPAROU proponiti.
Na se kala re savva. etous paiktarades pou mas eferes. ine oloi gia ta mbaza. oute 3 katigoria en paizoun.
Mpravo stin alki dioti oi anthropoi ekatalavan griora to lathos tous kai stinoun sosta tin omada gia tou xronou.
jame pou ixame tin 2 thesi imaste 4 me ta xorka poupano mas.
gia ta karnavalia re...

Ανώνυμος είπε...

me ton pio megalo proipologismo epiasame oti xirotero mpousame. alles omades me ta misa lefta k pio lia aposa evalame estisan omades k erkunte k dernun mas.
i pextes mas kamnoun trafic mes to gipedo tpt allo. k giafto pio ftei o wenger tis kipro o savas epidi kofki to mati tou epien k ekouvalisen oulous toutous tous pextaraes.
to kako omos oti o monos p tin plironi imaste emis kanenas alos.
megali apogoitefsi..en exi stamatimo to kako

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου κάνει με τον Σάββα...ο άνθρωπος ΔΕΝ φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ...Τόσο ξέρει τόσο έκαμε...εκείνο που πρέπει να προβληματίσει είναι η εμπιστοσύνη που του έδειξαν αυτοί που του έδωσαν 3 χρονάκια συμβόλαιο δήθεν για να κάμει μια ΑΕΚ δυνατή!!!

Για μένα δεν φέρει καμιά ευθύνη ο Σάββας και δεν θεωρώ σωστό να τον κατηγορούμε και το αφήνω το θέμα ως εδώ. Εν άλλοι που φταίνε οι οποίοι σφηρούν ανέμελα καθώς η ΑΕΚ οδεύει σε άλλα μονοπάτια...

Δυστυχώς εμείς πληρώνουμε την νύμφη που βλέπουμε την ΑΕΚ να γίνετε περίγελο του κόσμου και των χωρκών στην Β κατηγορία...

Ανώνυμος είπε...

PIOS PROVLIMATIZETE EXTOS APO EMAS ETHO MESA?

EGO IPA PRIN MIA EVDOMADA NA PAME 60 80 100 ATOMA PROPONISI NA KATALAVOUN OI PEXTES OTI AFTOI OMADA EIXE KOSMO, KOUVALA ISTORIA, EINAI KYPELOUS KYPROUS 2004 FINALIST 2005 KAI DEN GYNETE 5 AGONISTIKES NA MIN IPARXI OUTE KAN PROSPATHIA APO MERIKOUS.

NA SAS PO ME LIGA LOGIA TI EGRAFE O POLITIS SIMERA. LOGIA POU SAN AEKTZIS SE PLIGONOUN ALLA DEN PAVI NA EINAI ALITHIEA.

" H AEK METRA 5 AGONISTIKES NA PAREI TIN NIKI, ENAS ARITHMOS POU THA XAFNIAZE AKOMA KAI STIN A KATIGORIA. TOSO EXI MIKRANI AFTOI OMADA"

XANOMASTE!

EGO ZITO AIMA STIN FANELES TON PEXTON TIN PARASKEVI KAI AS MIN KERDISOUN. THELO NA THO AIMA!!!!!

FOREVER 1994
AN EXI KANIS ISIGISI GIA NA VIOTHISOUME TIN OMADA NA TO KANOUME.

Ανώνυμος είπε...

MPEXTE MPALA!!!
TIN PARASKEVI THELOUME AIMA STIS FANELES SAS!!!

DEN EXI KAMIA SXESI AFTO ME TON ANTIPALO. TO ZITAME LOGO TIS KRISIMOTITA TIS AGONISTIKIS GIA TIN OMADA MAS.
MPEXTE MPALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΝ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ............

Ανώνυμος είπε...

ENAS PSIXOLOGOS XRIAZETE RE PAIDIA H OLI EMEIS MAZI!!!! YPARXOUN PAIXTES STO ROSTER POU MPOROUN NA DEROUN MONOI TOUS. RE LAMPROPOULLE EGO SE IDA STIN ELLADA KAI ISOUN PAIXTARAS, LOUKA KAI GIASEMAKH KSEXNATE TO GEGONOS POS ISISASTAN DIE8NEIS, KSENOFONTOS PROTOS SCORER ME DIAFORA TWN U21 KAI DIE8NEIS MAZI ME TON KOULLH TON MIXAHL TON MINTIKKH KAI TON MARIO, KY8RAIWTH EPAIKSES TELIKO, ISOUN KAI ESY DIE8NHS, CAMPO 10% NA PAIKSIS APO EKEINO POU KSEREIS DEN XANOUME KANENAN PAIGNIDI KAI OLOI OI YPOLOIPOI EXETE EMPEIREIES APO TOSES OMADES!!!!! KAI TELOS ANTREA MIXAHLIDH PROPONHTHS ME TOSES PERGAMHNES KAI TOSES EMPEIRIES, PAIDKIA PAIJETE THN MAPPA POU KSERETE TZAI TIPOTE ALLO!!!!!!!!!!! AFTO PREPEI NA POUME STOUS PAIXTES MAS KAI NA TOUS EN8ARYNOUME KAI OXI NA TOUS APEILOUME, H GLOSSA KOKKALA DEN EXEI TZAI KOKKALA TSAKKIZEI!!!!!!! GIA THN AEK MAS RE GAMOTO

KAKOS-LEMESOS

Ανώνυμος είπε...

Simfono me ton kako! Tin pempti i ora 3 ksekina i proponisi!

OLOI EKEI GIA NA EMPSIXOSOUME TOUS PAIXTES MAS!

OLOI EKEI GIA NA DOSOUME TO DIKO MAS MINIMA ! OTI PISTEVOUME SE AUTOUS KAI OTI MPOROUN KAI PREPEI NA NIKISOUN TA EPOMENA PAIXNIDIA!

FTANEI PIA MIZERIA! FTANEI PIA PARAPONA! OLOI KONTA STOUS PAIKTES KAI TIN OMADA MAS GIA NA VGOUME KATIGORIA!


OLOI STO GSZ TIN PEMPTI I ORA 3 !

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΚΟΛ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο JOSHUA ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο FERNADES.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΗ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΣΠ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

SINFONO ARTEMIO. EPITELOUS VRIKAME EPITHETIKO POU THA TOLMISO NA PO OTI PEZI KAI TOU XRONOU!

TIPOTE DEN TELIOSE OMOS. AN XASOUME APO OLYMPIAKO PALI PENOUME SE PELLADES!

H AEK POU ITHAME TO DEFTERO IMIXRONO EINAI AEK!
AYTO THELOUME NA VLEPOUME!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ,ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΣΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΕΚΑΡΑ.YOU"LL NEVER WALK ALONE???

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ. ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2010-2011 ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ.ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

pedia simera idame mia alli aek. elpizoume na paramini etsi k idios opos tin idame meta to goal p dextikame. me pextes gligorous stin epi8esi i opioi kedizan monomaxies se antithesi me alla match p ixame poli argi epi8esi. sta 8etika k i metagrafikes kinisis i opies edosan alli othisi stin omada k anevasan k tous ipolipous podosferistes
na sinexisoume me tin idia sovarotita gia to kalitero

aekjis

Ανώνυμος είπε...

diavaste oloi ta logia tou anonimou 11.47.
sinfonoume apolita file.

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton anonimo
alla oi neoi pektes kai kirios o grelits ediksan oti tha mas voithisoun para poli
AIMA TIMI AEK MIA ZOI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.