News Update :

The stage...isn't yours!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από εμάς περιμέναμε. Ο βραχνάς που ακούει στο όνομα Σάββας Κωνσταντίνου είναι πλέον παρελθόν αν και το φάντασμα της αποζημίωσης θα κατατρέχει τη διοίκηση για τους επόμενους δυο-τρεις μήνες. Είναι αυτό που λέμε «φωνάζει ο κλέφτης». Και μας κατέστρεψε και ζητάει τα ρέστα. Δεν πειράζει όμως να καταλάβουν κάποιοι πόσο λίγος ήταν και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής.
Τελικά απ’ ότι φαίνεται δε στεριώνει το επίθετο Κωνσταντίνου στην ΑΕΚ...από τον Αντρέα ως το Μάριο και τώρα το Σάββα...είχαμε ηχηρά διαζύγια και με τους τρεις.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη κάθοδο του Αντρέα Μιχαηλίδη στον πάγκο μας να σας θυμίσω προ διετίας τα λόγια του: «το έχω σαν αρχή να προπονώ μεγαλύτερης εμβέλειας ομάδας με στόχους» Άσχετα αν μετά πέρασε από Πάφο, Σαλαμίνα και Άρη. Αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες!! Τώρα αν τον προσλάβουν θα είναι ένα ακόμα μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου χωρίς να θέλω αν προκαταλαμβάνω καταστάσεις αλλά τη θεωρώ σπασμωδική αντίδραση. Ο άνθρωπος είναι δηλωμένος....looser (που πήγε ο νους σας;) 1000 φορές ο Τζίμης, ο Λάρκου, ο Σταυρινός ή ο Στεφανής.

Η ΑΕΚ μας φίλοι μου κατάντησε λιμάνι στο οποίο μπαρκάρουν για λίγο καιρό όσοι θέλουν να φάνε και όχι να δώσουν. Όσοι θέλουν να προβληθούν και όχι να σκύψουν ταπεινά το κεφάλι. Όσοι θέλουν να ποσκολιστούν και όχι να δουλέψουν. Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα αντί να το λύσουν. Σκεφτείτε καλά γιατί για στο κάθε ένα από τα πιο πάνω παραδείγματα αντιστοιχεί ένα τουλάχιστον όνομα της σύγχρονής μας ιστορίας. Και φταίχτες είμαστε όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε.

Μιλώντας για αυταπάρνηση και πηγαία αγάπη για την ΑΕΚ μας, ήρθε η ώρα να αναφερθώ και στον Χατζηπιερή. Έναν άνθρωπο σκύλο αποελίστα, πορτοκαλί θα λέγαμε, που το συναισθηματικό του δέσιμο με την ΑΕΚ είναι για εμένα απειροελάχιστο. Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσει λογικά έστω και ένας από εσάς φίλοι αναγνώστες γιατί βγαίνω έξω από τα ρούχα μου: «Τι δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα μας;» Και έστω ότι έχει να προσφέρει ως τεχνικός σύμβουλος τότε γιατί κάθε τρεις και λίγο παρουσιάζεται στα ΜΜΕ ως αποελίστας και συζητεί θέματα αποκλειστικά για το αποέλ; Απόδειξη η κυριακάτική του παρουσία στη χειρότερη, μη αντικειμενική και ερασιτεχνική αθλητική εκπομπή της Κύπρου στον Αντ1 “replay” όπου ο τίτλος που του απέδωσαν όταν παρουσιάστηκε η μούρη του ήταν «προπονητής», ΟΧΙ τεχνικός σύμβουλος ΑΕΚ. Γιατί ανεχόμαστε αυτό το ρεζίλεμα; Ακόμη ένας φαγάνας στην ομάδα μας; Δουλεύεις ή δε δουλεύεις κύριε γα την ΑΕΚ; Πληρώνεσαι ή όχι; Τότε βάλε γλώσσα μέσα και κάνε τη δουλειά σου και το αποέλ θα το βλέπεις από την T.V. αν σου μένει χρόνος! Έχω τη γνώμη πως η ομάδα μας αρχής γενομένης με το Σάββα Κωνσταντίνου πρέπει να ξεσκαρτάρει τα σάπια μήλα και να αρχίσει πλέον να δουλεύει σε επαγγελματικές βάσεις. Η ΑΕΚαρα μας εκτίθεται όχι μόνο από τα ανεπιτυχή αποτελέσματά της αλλά και από τις λανθασμένες κινήσεις-χειρισμούς σε εσωτερικά θέματα. Αυτά είναι περισσότερο ρεζίλεμα από την παρουσία μας στη Β’ κατηγορία. Θέλω τη γνώμη σας στο συγκεκριμένο θέμα για να δω αν εγώ βλέπω φαντάσματα.

Ακολουθεί σημαντικότατο παιχνίδι για το κύπελλο, για το οποίο ο προηγούμενος ακατονόμαστος πλέον προπονητής δεν έδωσε βαρύνουσα σημασία. Δεν συνειδητοποίησε ότι τυχόν επιτυχία στο κύπελλο θα εμψυχώσει και θα ωθήσει τους παίχτες μας και στο πρωτάθλημα. Προφύλαξε πάικτες ο άνθρωπος!! Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση, ειδικά αν σκεφτούμε ποιος βρίσκεται στο διπλανό πάγκο. Ας θυμηθούμε το 7-1 επί του Άρη με τα τέσσερα τέρματα του Ντε Γκρουτ και ας γίνουμε πιο απαιτητικοί σε αυτό το άθλιο θέαμα που βλέπουμε.

Ας σκεφτούνε μερικοί πως ποτέ ίσως προηγουμένως δεν χειροκρότησαν οι οπαδοί μας τα τέρματα της αντίπαλης ομάδας και την αποχώρησή της από το γήπεδο. Αυτό είναι η πιο τρανή απόδειξη της απογοήτευσής μας, όχι τα μπουκάλια που έφαγε στη μάπα ο Σάββας. Τραγική ειρωνεία του παιχνιδιού με τον Ασίλ το μηχανάκι που ακούει στο όνομα Χάρης Νικολάου που εμάς μας έπεφτε λίγος αλλά μας κέντησε και μπράβο του.

Αν πάλι με την επικείμενη αλλαγή προπονητή βλέπουμε την ίδια αηδία στο γήπεδο, θα πει πως είτε κάναμε λάθος επιλογή προπονητή, ή το πιθανότερο να συνειδητοποιήσουμε, κάτι που απεύχομαι, ότι οι παίκτες που έφερε ο ακατονόμαστος είναι παίκτες δεύτερης και τρίτης διαλογής.




.
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Χ΄΄ΠΙΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.

ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΥΛ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

to artho sou exei merika pragmata pou einai poli sosta alla kai alla pou einai lathos!

1) eisai sigouros oti o savvas ditise apozimiosi? an eixame dinato s.f. tha mathename oloi tin alithia.

2) diafono gia mixaelidi. einai ena skali pio pano apo tous allous kypreous proponites opos kai o pampos stin doxa pou einai akoma kaliteros.

3) gia xagipeiri sinfonoume apolita. kai ti alaxe apo tin mera pou irthe o xagipeiris? ego den eida kamia alaga! ta idia skata vlepame.

4) ma pou thelete re pedia na pame sto kypello????? re sovareftite kai iremiste lio! ma den pate mapa? ego piga kai tsireio. otan mas nikise eukola o asil 0 3 kai den kaname eukairia thelete kai diakrisis sto kypello? ate re file gia onoma tou theou! makari na mas vgali exo o aris na min rezileftoume pio meta me dipsifio aritho.
simantiko pexnithi vlepis to kypello me ton aris re file??? exis megalo lathos. na sou exigiso. xeris pio pezoume protathlima? ton digeni sto makario! an xasoume ti ginete? mas fevgi kai o digenis 3 pontous kai o olympiakos kai alki pio pano. kai esi thes prokrisi sto kypello?? gia onoma tou theou.
5) kati mou elege panta oti ta lathoi tou savva tha erthoun na ton ervroun. exo zisi pola podosfairika kai to perimena. ti enoo?
enas xaris nikolaou arketa varis kai gerasmenos alla panta me spoutheo podosfairiki gnosi irthe kai perpatontas...katharise ton savva.
ta lathoi plirononte.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα απλά να πω ότι, προσωπικά, ντρέπομαι για το άρθρο σου. Η σπίλωση της προσωπικότητας οποιουδήποτε με τέτοιου είδους υβρεολόγιο αφενός παραβιάζει το όριο της πολιτισμένης έκφρασης και αφετέρου, δια της δημιουργίας αποδιοπομπέων τράγων, δεν επιτρέπει στην ομάδα μας να κάνει σωστή ανάλυση του πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση σε κάθε δεδομένη στιγμή. Αυτό το τελευταίο αποτελεί και μια εναλλακτική ερμηνεία για την τάση που εντοπίζεις κι εσύ να μην στεριώνει άνθρωπος. Με βάση αυτή την ερμηνεία όλοι εμείς καταντούμε την ομάδα μας "λιμάνι", με την εμμονή μας να μην εμπιστευόμαστε κανένα, με την τάση μας να απλοποιούμε τα πράγματα και να αναζητούμε τον εύκολο τρόπο αναρρίχησης στο επίπεδο μιας μεγάλης ομάδας. Ποτέ δεν στέριωσε ομάδα με τέτοιες νοοτροπίες. Αν έχω λάθος, πείτε μου ένα παράδειγμα ομάδας όπου η κερκίδα βρίζει με την πρώτη ευκαιρία και παρόλα αυτά η ομάδα έχει καταξιωθεί...
Είναι κρίσιμες ώρες. Ούτε ο Σάββας, ούτε ο Χατζηπιερής είναι το ζήτημα. Εμείς είμαστε το ζήτημα: για παράδειγμα, αν είναι από το σωματείο μας δεν μας κάνουν, αν είναι από αλλού πάλι δεν μας κάνουν. Πότε θα πούμε: δεν μας πέφτει λόγος γι αυτά. Για την στήριξη της ομάδας είναι που μας πέφτει λόγος (αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε) και οφείλουμε να οργανωθούμε και να υποστηρίξουμε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με τις επιλογές της εκάστοτε διοίκησης...
Α. Σαββίδης
Λάρνακα

Ανώνυμος είπε...

καλα εξεφυγατε τελειως.εφταιξε μας το συ.φι. και ο χατζηπιερης.ειλικρινα εν καμνετε...αν ειχαμε δυνατο συ.φι. γραφει ο αλλος που πανω.μεγαλε πρεπει να ζεις σε αλλη διασταση...το συ.φι εν πιο δυνατο απο ποτε και το μονο που στεκεται στο υψος του!

φοινικουδας είπε...

Φίλε ανώνυμε,
(α) είμαι σίγουρος για το ότι θα πληρώσουμε το Σάββα για να φύγει
(β) καταγράφεται η διαφωνία μας για το Μιχαηλίδη. Aν και τον πάω σαν άνθρωπο, δεν κατέχει από προπονητική εξόν από τον τομέα ψυχολογία.
(γ) δεν είπα ότι θα περάσουμε στο κύπελλο αλλά λέω “γιατί όχι” από τη στιγμή που και ο Άρης δεν είναι καμιά υπερομάδα. Τουλάχιστον πρέπει να το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στο κάτω κάτω η ΑΕΚ είναι ομάδα κυπέλλου και πρέπει να το αποδείξει αυτό.

Φίλε Σαββίδη,
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να καταγράψεις το "υβρεολόγιο" του άρθρου μου και να το ανεβάσεις ως σχόλιο για να μάθει ο κόσμος πόσο βρωμόστομος είναι ο φοινικούδας. Δεν έχεις το δικαίωμα να ντρέπεσαι για το άρθρο κάποιου άλλου παρά μόνο να διαφωνείς από λίγο έως κάθετα. Ντροπή πρέπει να νιώσεις για την απόδοση της ομάδας μας. Το άρθρο μου είναι επιθετικό και δεν ακολουθεί τη γραμμή των προηγούμενων που έχω γράψει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απολίτιστο, ένας χαρακτηρισμός υπερβολικός για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όσο για το αν στέριωσε ποτέ ομάδα με τέτοιες νοοτροπίες, δηλαδή της εποικοδομητικής κριτικής, για κοίταξε το Αποέλ, την Αελ, τον Απόλλωνα. Ομάδες στις οποίες η γνώμη του κόσμου μετρά και απ’ ότι βλέπω αγωνίζονται ακόμα στην Α' κατηγορία. Ξέρεις γιατι; Γιατί έχουν το θάρρος της γνώμης τους και τη δύναμη να ανεβοκατεβάζουν συμβούλια και προπονητές όταν βλέπουν πως κάποιος δεν κάνει. Αν κρίνω από το δικό σου πολιτισμένο και ήρεμο χαρακτήρα υποθέτω πως και τέταρτη κατηγορία να αγωνιζόμαστε, πάλι θα μου λες ότι μοναδική μας έννοια είναι να υποστηρίζουμε την ομάδα και τις αποφάσεις που παίρνουν κάποιοι για την ομάδα, άσχετα αν την βλάπτουν ή όχι. Το γιουχάισμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν φίλε, ειδικά όταν είναι καθολικό και μαζικό. Αντίθετα, τον ξυπνάει από το λήθαργο. Εννοείται πως κατακρίνουμε τα μπουκάλια και τα κέρματα αλλά πρέπει να πάψουμε να είμαστε τόσο παθητικοί γιατί στο τέλος της μέρας είναι αυτή η ανεκτικότητα του Λαρνακέα που τον περιθωριοποίησε και τον απομύζησε, όχι μόνο στον τομέα του ποδοσφαίρου.

Ανώνυμος είπε...

file savidi me oli tin extimisi.den 8elo na er8o se antipara8esi alla otan vlepis i omada s den pai kala en 8a antidrasis? nomizo oli prepi na exoume logo opos k otan vlepoume la8i stin omada na leme ta kakos exonta. i teleftei p ftene ti dedomeni stigmi ine i fila8li mas. opios opados vlepi ta match katalaveni oti iparxi megalo provlima stin omada k se 8emata taktikis k pexton. pios ine ipef8inos? ego i o opiosdipote opados? diladi esi an vepis oti kati pigeni la8os sti ikogeia s den 8a antidrasis? pistosi do8ike arketi nomizo. omos i ikona tis omadas den mas afini alli epilogi

marios

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Φοινικούδα θα συμφωνήσω σε αρκετά με το άρθρο που έγραψες. Ειδικά στο θέμα του Χατζηπιερή αυτό που με ενόχλησε είναι που στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τον ανάφεραν σαν προπονητή και όχι σαν Τεχνικό Σύμβουλο της Α.Ε.Κ. και παρουσιάστηκε να υπερασπίζει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ σαν πρωήν ποδοσφαιριστής του...Εμένα με χαλά αυτό και πολύ μάλιστα την στιγμή που πληρώνεται από Α.Ε.Κ να εμφανίζεται σαν ΑΠΟΕΛ...εγώ δεν το δέχομαι αυτό.

Όσο για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη ίσως να είναι το καλύτερο για την Α.Ε.Κ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή , αν και εγώ θα προτιμούσα κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά πρέπει να τον στηρίξουμε γιατί έχει δύσκολο έργο ο άνθρωπος, λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο ζημιά άφησε πίσω του ο Σάββας..

Ναι θα είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίξουμε γιατί έχει πολλή δουλειά μπροστά του, θα του δώσουμε πίστωση χρόνου γιατί δεν είναι εύκολο να αναλαμβάνεις μια ομάδα που έφτιαξε κάποιος άλλος(ειδίκά ο Σάββας) , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουμε απαθείς αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα, είτε αυτό προέρχεται από την τεχνική ηγεσία ή από την διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου
για να μην παρεξηγούμαστε.
1. Δύο παραδείγματα ύβρεων στο άρθρο σου είναι τα εξής:
"Ο άνθρωπος είναι δηλωμένος....loser"
"Έναν άνθρωπο σκύλο αποελίστα"
Γενικότερα, όταν κάποιος καταφεύγει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς (για χάρην του να δημιουργήσει εντυπώσεις;) αυτό σπιλώνει ανθρώπινες αξιοπρέπειες. Η προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμούς υπερβαίνει τα όρια του πολιτισμένου διαλόγου και δημιουργεί ζημιά σε οποιοδήποτε χώρο διότι τείνει να υποβαθμίζει το επίπεδο της συζήτησης.
2. Πες την άποψή σου ελεύθερα. Εξάσκησε κριτική στις ικανότητες οποιουδήποτε και τεκμηρίωσε την κριτική σου με παραδείγματα από το έργο και την επίδοσή του. Αυτό είναι συνεισφορά (ανεξάρτητα του αν συμφωνεί ή αν διαφωνεί κανείς μαζί σου)
3. Οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί συνάδουν με το επίπεδο συμπεριφοράς μιας κερκίδας η οποία βρίζει (και με βρωμόλογα) 25χρονα παιδιά με το άλλοθι ενός "ισχυρού ΣΥ.ΦΙ." Αυτό δεν είναι στήριξη, ούτε ισχύς. Είναι κακεντρεχής νοοτροπία η οποία υποσκάπτει τις προσπάθειες των οποιωνδήποτε κλήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα και μέσω της ομάδας να βοηθήσουν τον εαυτό τους να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο.
Σε ένα σωματείο που θέλει να είναι σοβαρό θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο από όλους ότι ο ρόλος της κερκίδας είναι πρώτα να στηρίζει στη διάρκεια του αγώνα, μετά να χειροκροτεί την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και (μετά τον αγώνα) να εξασκεί ελεύθερα (αλλά πολιτισμένα) την κριτική που απαιτούν οι περιστάσεις (και σαφώς το χειρότερο χάλι της ιστορίας μας). Το να τα ζητά κανείς αυτά δεν είναι ούτε αδυναμία ούτε ανοχή στην παρούσα κατάσταση. Αντίθετα, η προσπάθειά μου είναι να δούμε το παρόν χάλι σφαιρικά, να κατανοήσουμε τις ευθύνες όλων μας και να ξεφύγουμε από την εύκολη λύση της δημιουργίας αποδιοπομπαίων τράγων, η οποία λύση να θυμήσω ούτε πέρυσι μας βοήθησε, ούτε και σ επροηγούμενα χρόνια.

Ανδρέας Σαββίδης
Λάρνακα

φοινικουδας είπε...

Φίλε Σαββίδη, διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σχόλιό σου και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: (α) Μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν τεκμηριώνει την άποψή του στο σημείο που αναφέρεσαι για "σφαιρική" αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεν εξήγησες το εύρος της σφαιρικότητας αυτής και τις εισηγήσεις σου. "Να κατανοήσουμε τις ευθύνες όλων μας" λες και συμφωνώ. Και συμπληρώνω: Πρώτα τις ευθύνες του προπονητή, των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης και μετά τις δικές μας. Εμείς είμαστε οι τλευταίοι που ευθυνόμαστε φίλε και το καθήκον μας το κάνουμε και με το παραπανω. Εγώ έχω τεκμηριώσει όλα όσα λέω αν και τα περισσότερα είναι κριτική της κακής αγωνιστικής μας κατάστασης, κάτι που όλοι βλέπουν στο γήπεδο, δε χρειάζεται αποδείξεις για να καταλάβουν ότι είμαστε χάλι όπως λες και πως γι αυτό το χάλι υπάρχουν ξεκάθαροι υπεύθυνοι. Επίσης έχω καταλάβει πως χειρίζεσαι άψογα την ελληνική γλώσσα και θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η φράση "σκύλος αποελίστας" μεταφράζεται ως φανατικός αποελίστας και η λέξη looser μεταφράζεται ως "χαμένος". Ελπίζω να σου έχω αποδείξει, με επιχειρήματα όπως επιθυμείς, ότι δεν υπάρχει υβρεολόγιο. Με το ίδιο σκεπτικό μπορώ να χαρακτηρίσω το σχόλιό σου αναμάσημα των ίδιων φράσεων, φλυάρο. Αλλά για να το κάνω αυτό θα πρέπει να πω και το γιατί έτσι; Διαβάζω το δεύτερο σημείο και ειλικρινά απορώ από πότε έχεις αρχίσει να επισκέπτεσαι το ιστολόγιο αυτό. Αν ήσουν τακτικός και αντικειμενικός επισκέπτης και όχι μόνο κριτής, θα είχες καταλάβει ότι Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του βλοg είναι ο πολιτισμένος διάλογος και η ελεύθερη έκφραση απόψεων. Αν όποτε κρίνουμε τα ρεζιλίκια της ομάδας μας χαρακτηριζόμαστε ως κακεντρεχείς τότε να αλλάξουμε στυλ, να βάλουμε και μπόλικα λουλουδάκια και καρδούλες στο blog και να κάνουμε ρομαντικά αφιερώματα αγάπης και στήριξης. Παρά τη διαφωνία μας η οποία θεωρώ πως έχει κλείσει τον κύκλο της, ομολογώ πως είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που γράφεις, τη δομή της σκέψης σου και ομολογουμένως το επίπεδό σου. Επικοινώνησε αν θέλεις μαζί μας, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε δικά σου άρθρα τακτικότερα στο ιστολόγιο. Η διαφορετικότητα απόψεων είναι πέρα από αποδεκτή.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΧΕΙ ΗΔΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΙΣΣΑ ΜΑΣ Η ΞΕΡΩ ΕΓΩ. ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ.....

ΚΑΚΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.