News Update :

Ψηφοφορία

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ποιες είναι οι απαιτήσεις των οπαδών από την ομάδα σ’ αυτή τη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά; Θέλουμε πάση θυσία το πρωτάθλημα ή συμβιβαζόμαστε και με τη 2η ή την 3η θέση; Το κύπελλο μας ενδιαφέρει ή με βάση τα φετινά δεδομένα ας περάσει σε δεύτερη μοίρα;

Τις απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα προσπάθησε να ανιχνεύσει η ψηφοφορία του blog. Συγκεκριμένα οι επισκέπτες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα...


«Ως οπαδοί, ποιοι νομίζετε πως πρέπει να είναι οι στόχοι της ομάδας;»

Αναλυτικά οι απαντήσεις:

Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο εκτός από την 1η θέση και καλή πορεία στο κύπελλο. 34 ψήφοι

Να τερματίσουμε οπωσδήποτε στην 1η θέση και το κύπελλο ας περάσει σε δεύτερη μοίρα. 27 ψήφοι

Αρκεί να προβιβαστούμε και δεν με νοιάζει τι θέση θα τερματίσουμε. Στο κύπελλο όμως πρέπει να κάνουμε καλή πορεία. 13 ψήφοι

Να τερματίσουμε οπωσδήποτε στην τριάδα που προβιβάζεται και το κύπελλο ας περάσει σε δεύτερη μοίρα. 10 ψήφοι


Από τα αποτελέσματα διαφαίνεται το αυτονόητο: οι οπαδοί της ΑΕΚ θέλουν οπωσδήποτε την 1η θέση (73% των ψηφοφόρων)!!! Το εκτόπισμα και η ιστορία του σωματείου επιτάσσουν το πρωτάθλημα. Αυτός δεν είναι ένας στόχος που μπορεί να τον θέσει ο προπονητής ή το συμβούλιο. Είναι ένας στόχος που το ίδιο το όνομα της ομάδας θέτει από μόνο του!!! Η ΑΕΚ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ομάδα Β’ κατηγορίας. Οπότε (σύμφωνα και με τις επιλογές που έκαναν οι οπαδοί) η άνοδος είναι προτεραιότητα, αλλά το πρωτάθλημα είναι αναγκαιότητα. Αναγκαιότητα για την ψυχολογία μας, αναγκαιότητα για την ιστορία μας. Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο στον αθλητισμό. Όλα με κόπους κερδίζονται. Έτσι λοιπόν, η ομάδα πρέπει να κοπιάσει αρκετά ώστε να πετύχει το στόχο του πρωταθλήματος που θα μας φέρει πανηγυρικά πίσω στο σπίτι μας που είναι η Α’ κατηγορία.

Η ΑΕΚ θεωρείται από πολλούς ως ομάδα κυπέλλου. Ίσως φέτος το κύπελλο δεν πολυενδιαφέρει τους οπαδούς όσο τους ενδιέφερε τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο το 56% των ψηφοφόρων επέλεξαν την καλή πορεία στο κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει από το 2005-2006 να πάει καλά στο κύπελλο. Τη χρονιά εκείνη ήταν και η φιναλίστ αφού έχασε (με τον τρόπο που έχασε) από τον Αποέλ στην παράταση με 3-2. Ίσως φέτος η ομάδα να επανέλθει δριμύτερη στο κύπελλο, αφού θα αγωνίζεται χωρίς άγχος και πίεση. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι την πρώτη μας νίκη εφέτος την κάναμε... στο κύπελλο!



.
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Απλά θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους που έχουν σχέση με το Blog και το Site της ομάδας μας καθώς επίσης και τους οργανωμένους οπαδούς της αγαπημένης μας ΑΕΚ.

Με την ποδοσφαιρική ομάδα μας να συνεχίζει τις τεραστίες και συνεχόμενες καταστροφικες διοικητικές αποφάσεις, επιλογές ποδοσφαιριστών και προπονητών εδώ και 12 περίπου μήνες, το μόνο όρθιο που έμεινε και μας θυμίζει την ΑΕΚ μας είναι αυτά τα WEBSITES.

Μπράβο σε όλους τους νεαρούς για την οργάνωση, την αγάπη και την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν εδώ και καιρό. Οι προσπάθειες και η επιτυχίες σας θα ήταν ακομα πιο έντονες αν επιτέλους η ομάδα μας είχε και λίγες επιτύχεις. Πάντα όμως να ενεργείτε για το καλό συμφέρον της ομάδας μας μακριά από την ρήξη αντικειμένων και επεισοδίων.

Όσο για την ομάδα μας δεν θα μιλήσω επειδή κουράστηκα με τα τόσα αρνητικά.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

mia sosti doikisi den krini ena proponiti apo to apotelesma enos pexnithiou alla apo tin apodosi kai tin eikona tis omadas.

simera gia akoma ena pexnithi imastan ena xaos!

o akritas pou persi parakalo itan stin triti katigoria mesa sto GSZ mporousen na progithi me 0 2 an den itan o poli kalos negri kai otan egine to entelos tixaio 1 0 mas eklise sta kare mas kai mas peize gia to 1 1!

to apoel thimame edioxe to Mario Konstantinou meta apo niki me 1 - 0. an thimame kala to apoel me ton Mario eixe mono nikes. alla i geniki eikona tis omadas den itan auto pou ithelan sto apoel! den epeze ikanopoitiko podosfairo to apoel kai etsi para tin niki efige o marios.

afu den trepete kai den fevgi monos tou, simera eprepe i doikisi mas na ton dioxi gia na exi kai o neos proponitis 20 meres na mathi tous pextes stin diakopi.

sigoura omos den iparxi etsi pithanotita kai to epomeno pexniti me to atromido away tha exoume ta idia kai tin epomeni mas ita!

tora tha mu peite kai na figi oi pextes tha einai oi idioi? alla toulaxiston o epomenos an fisika einai i sosti epilogi kai oxi akoma enas apotiximenos tha stini tin omada pio sosta kai tha vlepoume kai ligo podosfairo.

opos mu eipe kai enas filos simera sto gipetho.
erxome na tho tin AEK kai den tin vrisko! mono i faneles iparxoun pou mou tin thimizoun!

Ανώνυμος είπε...

me afta pou idame kai htes pleon o stohos tis omadas ine na mbi sto group ton proton tessaron omadon gia na diekdikisi anodo.....dedomenou fisika oti tha ehoume paromia voithia apo ti dietisia olohrona.....dioti an den tin ehoume tote o stohos ine i paramoni. ine pleon poli kathara ta pramata. apotihame kai hrisimopoioume alla mesa na kerdizoume.....afta pou hrisimopiousan alloi stin proti katigoria pano mas kai fonazamen.....telika afto theloume?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Ο ΓΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΕΙΝΑΙ 10ΑΡΙ, Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ, Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ, Ο ΜΠΕΝΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ ΑΛΛΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΝΩ Ο ΤΖΟΣΟΥΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΝΕΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ 1Η ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 3Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΕΜΑΣ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΙΑ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 100 ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

to provlima den linete distixos me tin figi tou savva. o savvas apetixe stin epiligi pekton ke afto ine xekatharo, den exoume san omada tin piotita pou tha eprepe na exoume, afto den diorthonete me tin allagi proponiti.

To simvoulio tha prepi na kani mia sovari kouventa me to savva ke sigoura tha prepi na allaxi agonistiko plano( theodosiou, ordodoxou, pagalis, kavalaris, pantelis ) se kamia periptosi den ine kaliteri apo tous Mario georgiou Michail Xenofontos Kiriakou.

Prepi na erthi enas voithos tou savva pou na mpori na ton voithisi sto diavasma to pexnidou.

Ανώνυμος είπε...

etsi nomizis file, mpori na min leinete to provlima alla sigoura tha veltiothi i oikona an erti enas anagnorismenos kalos proponitis.

tha pezoume me mia pio sosti entekada.
tha exteloume to corner sosta!
then tha exteli apefthias foul o louca! (an to prosexate)

o savvas file eprepe na figi xtes. gia na exi kai xrono o neos proponitis tora pou exi diakopi.

h ikona tis aek simera meta apo 5 pexnithia lei xekathara oti den enevenoume katigoria!

Ανώνυμος είπε...

distixos ekatantisan tin aek mas ena xali.. tin omada pou prin dkio xronia etermatizen 2 vathmous piso pou tin omonia je tin 3i thesi je exaraktirisen to oulli i kipros apotixia. ekatantisamen na skotonoumaste na deroumen ena xorko... ego pistefko oti pektes exoumen alla en exoumen proponiti na tous valei ston topo pou prepei na pezoun.. o savakis en aektzis je oti 8elei je o idios to kalo tis omadas alla gia proponitis en kamei.. savaki ela stin kerkida je aiston pagko
stavros

Ανώνυμος είπε...

Μπραβό στην διοίκηση και το εννοώ. Πιάσανε το νόημα έστω και λίγο καθυστερημένα ότι η ομάδα δεν τραβά φέτος. Αν δεν αγοράσουμε βαθμούς μέχρι την μεταγραφική του Γεννάρη δεν βλέπουμε το πρώτο group ούτε με κυάλλια.

Και μην αρχίσετε κάποιοι τους ρομαντισμούς και τις ηθικές αξίες γιατί εν με ένα "τταβά Λευκαρίτικο" που εσωθήκαμε από την διαβάθμιση πρίν κατι χρόνια.

MARCEL

Anonymos-proin paiktis AEK είπε...

Anonymos-proin paiktis AEK

Είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν και έχουμε πίστη για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Σας παρακαλώ, λοιπόν, γίνετε ενεργά μέλη για να συνεργασθούμε για τους σκοπούς μας, και να διατηρήσουμε τα ιδεώδη της αγωνιστηκότητας μας.

Το μεράκι για το ποδόσφαιρο δεν φεύγει ποτέ. Ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα, αν θες να το κάνεις.
Όσοι με έβλεπαν να παίζω μικρός αδύναμος έλεγαν ότι ίσως παίξω 3η ή 4η κατηγορία. Ο πατέρας μου όμως μου έλεγε: Είναι μικροπρέπεια να βλέπεις μέχρι αύριο. Δες τον επόμενο μήνα τον επόμενο χρόνο και συνέχισε να παλεύεις.

Μην είστε μικροπρεπείς. Ίσως αυτό που περνάμε να είναι το Redemption της ομάδας μας.

Σεβασμός στους οργανωτές του blog.

Με εκτίμηση,

Για πάντα ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Άτε Σάββα κανεί. Πήγαινε σπίτι σου. Πήαινε ώσπου εν γλήορα! Κανεί σιορ έσσιη 6 μήνες τζαι βάλε. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί πέρσι είχες τον Τικίνιο στον πάγκο στο ματς με τον Εθνικό τζαι ακόμα είσαι προπονητής μας. (Είχεν και ο Μάριος Κωνσταντίνου τον Σολάρι στον πάγκο κάποτε στο ΑΠΟΕΛ). Πότε ήταν να τον βάλεις; στην 2 κατηγορία που εν ήθελεν να παίζει; Εν να μας πεις ποττέ σου γιατί; Πήαινε στο καλό. Έκαμετε τα σιόνιν ούλλοι σας. Ούλλοι κάμνουν νίκες τζαι εμείς ακόμα εν να εύρουμεν την θέση του κάθε παίκτη. Απλά ο προπονητής μας δεν τόχει παιδιά. Η ομάδα όπως είναι σήμερα δεν τραβά και θα κινδυνεύσει να πάει στην 3η κατηγορία. Το συμβούλιο μας είναι αδύνατο και δεν κατέχει δυστυχώς. Είμαστε καταδικασμένοι. Εδώκαν λευκή επιταγή στον Σάββα. Πρέπει να παραιτηθεί χθές και να έρθει ένας ικανός προπονητής (πχ Σαβέβσκι, ή κάποιος άλλος) για να διαχειριστεί καλύτερα το υπάρχον υλικό μέχρι την μεταγραφική περίοδο αλλιώς κλαύτα Xαράλαμπε.
Τάντο

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.