News Update :

Όλα έτοιμα...

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Με τη φιλική νίκη 2-0 επί του Ασίλ Λύσης το Σάββατο, έκλεισε ο κύκλος των φιλικών συναντήσεων για την ΑΕΚ. Σε μια εβδομάδα αρχίζει επιτέλους και το «δικό μας» πρωτάθλημα γι’ αυτό και τα χθεσινά δείγματα γραφής της ομάδας μας εκτιμώ πως είναι τα πιο αντικειμενικά μέχρι στιγμής...

Αρκετά επιθετική και αποτελεσματική ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα όπου σημείωσε και τα 2 της τέρματα. Απ’ εκεί και πέρα ήταν φανερό πως ο Σάββας Κωνσταντίνου, κυρίως στο Β’ ημίχρονο, ήθελε να δουλέψει στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας η οποία στα τελευταία παιχνίδια ήταν μέτρια. Έτσι έδωσε την μπάλα στον Ασίλ, και προσπάθησε να κλείσει διαδρόμους και να αναχαιτίσει τις επιθέσεις τους. Κάτι που κατάφερε αφού μπορώ να πω πως η εστία του Νέγκρι δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Επιπλέον, ο προπονητής μας δε δίστασε να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Οι 200 περίπου φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας.

Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Η πλειοψηφία των παικτών που αποκτήθηκαν είναι ικανοί να φτιάξουν ένα σύνολο όχι απλά αξιόμαχο, αλλά ανίκητο στα γήπεδα της Β’ κατηγορίας. Με αρχηγό τον Βέιγκα, ηγέτη το Φελίπε και...μονομάχο το Λαμπρόπουλο, με τους ευέλικτους και παθιασμένους Ευσταθίου και Δημητρίου και τους έμπειρους Γήτα και Γιασεμάκη, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Ευελπιστώ πως σύντομα θα επανέλθουν στην ενεργό δράση και οι Μπένκο και Ομαρί έτσι ώστε η ομάδα να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη και επιθετική. Μην ξεχνάμε τον Καβαλάρη, που αν και φαίνεται πως δε θα είναι στα αρχικά πλάνα του Σάββα, εντούτοις έχει μια πολύ καλή σχέση με τα δίκτυα. Όσον αφορά στο δανεισμό των Καστάνα και Ξενοφώντος, τη βρίσκω πολύ καλή κίνηση μιας και απ' ότι φαίνεται δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή μας για φέτος. Φτάνει να επιστρέψουν του χρόνου πίσω πιο έμπειροι και να ξαναφορέσουν τον Κίμωνα στο στήθος.

Ένας φίλος από τα παλιά μπήκε σαν αλλαγή για την ομάδα του Ασίλ στο Β’ ημίχρονο, αλλά στο πεντάλεπτο αντιμίλησε στον προπονητή του και έτσι τον έκανε αλλαγή πάνω στην αλλαγή. Φυσικά και αναφέρομαι στο Σαββάκη Χρίστου, ένα από «τα ανερχόμενα ταλέντα» της προ πενταετίας ΑΕΚ.

Χθες δεν έμεινα όμως ικανοποιημένος μόνο από την απόδοση της ομάδας μας. Έμεινα εντυπωσιασμένος και από τον επαγγελματισμό με τον οποίο συμπεριφέρονται φέτος. (κάλλιο αργά παρά ποτέ) Συγκεκριμένα θα αναφερθώ σε δύο σημεία:
(α) Το παιχνίδι αυτό, όπως φαντάζομαι και τα προηγούμενα εντός έδρας φιλικά βιντεογραφήθηκαν από άνθρωπο της ΑΕΚ έτσι ώστε να δουλέψει αργότερα ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές πάνω στα λάθη ή και τις αδυναμίες της ομάδας.
(β) Το έγχρωμο και προσεγμένο flyer (φωτο) που δινόταν στην είσοδο του γηπέδου παρακινώντας τους ΑΕΚτζήδες να «πάρουν θέση», παίρνοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Ομολογουμένως η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας φέτος είναι επαγγελματική και χωρίς προηγούμενο. Οι διοικούντες αντιλαμβάνονται πως την ομάδα την κάνει ο κόσμος της και προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν τον ΑΕΚτζή πίσω στο γήπεδο, ειδικά στη δύσκολη αυτή στιγμή που περνά η ομάδα μας. Μπράβο τους γιατί έχουν όραμα και όρεξη για δουλειά.







.
Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

re pedia 3erete an tha dixni kanena pexnidi to cytanet tis aek.
gia na doume kai mis tin aek pou to e3oteriko?
Kyriakos

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Φοινικουδα, ηταν πολυ ευστοχα το οσα εγραψε. Εχω απελπιστει απο τα σχολια των φιλων της ομαδας που τα βλεπουν ολα μαυρα και δεν δισταζουν να κανουν κριτικη για το παραμικρο, αυτη η μικροψυχια μας εφαγε ολα αυτα τα χρονια. Ελπιζω με την νεα χρονια να ειμαστε ΟΛΟΙ διπλα στην ομαδα και στα καλα και στα κακά της.
skala 1994

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το γεγονός ότι Καστάνας και Ξενοφώντος είναι εκτός πλάνων και τους έχει ζητηθεί να ψάξουν για ομάδα: Γενναία απόφαση για Σάββα αφού θα υπάρξει αρνητική αντίδραση από τον κόσμο αν δεν του βγει. Πάντως αν όντως είναι τόσο σίγουρος ότι δεν θα παίξουν καθόλου, τότε καλύτερα να παν κάπου ώπου θα πάρουν ευκαιρίες για να επιστρέψουν έτοιμοι. Από την άλλη, με δεδομένο ότι θα είμαστε πρώτη κατηγορία του χρόνου, αν φύγουν τώρα μάλλον τελείωσαν αυτοί οι 2 διεθνείς για την ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

Re paidia dioxno diko mou amyndiko tis elpidvn Gia na fero paikti apo ellada pou dokimaza 2 mines Kai dioxno diko mou epithetiko Kai Perno me yposxetiki enan katotero tou mintikki. Den exei logiki re paidia

Ανώνυμος είπε...

Gennea apofasi gia to savva? Ti les re? Otan sou dosoun eleftheria na kanis oti thelis kai na patas epi ptomaton horis na ehis epiptosis tote i apofasis sou ine gennees? Afou en ehis epiptosis. Ti ton kofti o kosmos?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ...ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ?ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΗΛΑΔΗ?ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ..ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ..ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ.ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ.ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θα ήθελα τους 2 αυτούς δικούς μας παίκτες στην ομάδα. Επίσης πιστεύω ότι με δεδομένο ότι θα είμαστε πρώτη κατηγορία του χρόνου, αν φύγουν τώρα πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν, εκτός αν κάμουν φοβερή χρόνια στη νέα τους ομάδα. Αλλά πρέπει να πω και τα ακόλουθα: Η απόφαση του Σάββα έχει μεγάλο ρίσκο για τον ίδιο αφού πρέπει να γνώριζε πως θα υπάρξει αρνητική αντίδραση από τον κόσμο. Το ερώτημα είναι γιατί αποφάσισε να το ριψοκινδυνέψει; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο κάθε λογικός ΑΕΚτσής. Την απάντηση δεν την ξέρω. Όμως 2-3 πράγματα έρχονται στο μυαλό:
Ο Σάββας φαίνεται να ήθελε παίκτη ακόμα μια λύση για τα πλάγια της επίθεσης. Ο Ξενοφώντος είναι σέντερ φορ, ώπου έχουμε ήδη άλλους 3 μπροστά του. Στα φιλικά τον δοκίμασε από τα πλάγια και θα διαπίστωσε ότι σε εκείνη την θέση δεν του κάμνει. Ο Μιντίκκης νωμίζω είναι γρήγορος και μάλλον τον βολεύει καλύτερα τον Σάββα ένας τέτοιος παίκτης σαν δεύτερη-τρίτη λύση για τα πλάγια σε 4-3-3.
Για τον Καστάνα, ίσως να είναι καλύτερος αυτή την στιγμή ο Πάγκαλης σαν τρίτη τέταρτη λύση. Αλλά αν πάρει παιγνίδια φέτος ο Καστάνας σε άλλη ομάδα της Β κατηγορίας ίσως βελτιωθεί σημαντικά. Τέλος, αν όντως είναι σίγουρος ο Σάββας ότι δεν θα έπαιζαν καθόλου, τότε θα σκέφτηκε πως είναι καλύτερα να παν κάπου ώπου θα πάρουν ευκαιρίες για να επιστρέψουν έτοιμοι, έστω με κάποιες λίγες πιθανότητες.

Ανώνυμος είπε...

O ILIOS EN ESENA POU EPIRAKSEN RE PAREA. AN DEN HORANE OLOI STO ROSTER TOTE O VASIKOS CENTER FOR TIS ETHNIKIS ELPIDON NA MINI KAI TZINOS POU TON THORI POU TO PAGGO NA MIN ERTI. O ARHIGOS TIS ETHNIKIS NA MINI KAI NA MIN ERTHI O PAGGALIS. AKOUSES????? SE PIOUS NEAROUS THA DOTHOUN EFKERIES? STON VALENTINO? STON STEFANO? STON KOUTOURI? STON KOSTATINIDI? STON KASTANA? STON XENOFONTOS? ASTA AFTA TA KOUFA ME TIS EMPIRIES. DEN TOUS THELI FETOS STI B KATIGORIA KAI THA TOUS THELI TOU HRONOU STIN PROTI POU THA FERI ALLO 10 PEXTES? INE APOLIA GIA TIN AEK NA HANNI 6 NEAROUS RE. IHAN ONIRA RE NA PEKSOUN KAI TIN KRISIMI ORA TOUS KLISAME TIN PORTA. TO NOIMA EHASES NOMIZO. OSO GIA TO RISKO OU SAVA DEN IPARHI. TO SIMVOULIO EKTELI TIFLA TIS ODIGIES TOU. O KOSMOS GIATI NA TON ENDIAFERI AN FONAZI? SIGA POU ESKEFTIKEN TO KALO TOUS TZIAI IPEN TOUS NA FIOUN. ATE TZIAI EHOUME TZIAI PREMIERA TO SAVATO.

Ανώνυμος είπε...

OPOS TO EIPES FILE MOU - EXOUME PREMIERA TO SAVVATO. EXOUME KATHIKON STA DYSKOLA NA EIMASTE KONTA STIN OMADA.
ATE AEKARA MOY - PANTA DIPLA SOU.

ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΕΙΡΑΞΕΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΜΕΝΑ .ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ.ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΟΥΤΟΝ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ.ΗΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ(ΜΙΧΑΗΛ,ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΕΠΕΤΣΙΟΣ).ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΕΣ ΤΖΙΑΙ ΠΑΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ.Ο ΚΙΓΚΣΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΝΕ.ΝΑ ΑΦΗΚΩ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ?ΠΩΣ ΕΝ ΝΑ ΠΙΑΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΟΝΕΙΡΑ?ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΙΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΖΙΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΖΙΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ,ΜΟΥΡΜΟΥΡΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΖΙΑΙ ΦΕΥΚΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΤΖΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΗ,ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ,ΟΠΑΡΑ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΘΚΙΑ.ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΑΤΕ ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΟΥ....
ΥΓ1:ΦΙΛΟΥΙ ΜΟΥ ΤΟΥΤΕΣ ΕΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΙΑΦΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΥΓ2:ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΗ ΒΡΗΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ:
1)AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ Θέση: Αμυντικός, Ημ. γέννησης: 4/2/1988, Υψος: 1,88 μ., Βάρος: 77 κ.Από τους
καλύτερους παίκτες των Νέων του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έγινε επαγγελματίας το περασμένο καλοκαίρι. Πριν από τρεις εβδομάδες δοκιμάστηκε στην ΑΒ Κοπεγχάγης και εντός των επόμενων ημερών θα ενημερωθεί για την ομάδα όπου θα συνεχίσει ως «δανεικός» για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

2)Mετά τους εκπροσώπους της άμυνας, Κατράνα, Κραβαρίτη και Σαμουράκη, που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα, σήμερα παίρνει σειρά ο «βράχος» της αμυντικής γραμμής των «πράσινων», ο Αλέξανδρος Πάγκαλης, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες σε απόδοση στο φετινό Πρωτάθλημα Νέων. Ο υψηλόσωμος αμυντικός του «τριφυλλιού», καπάρωσε από την πρώτη αγωνιστική θέση βασικού και με τις εμφανίσεις του συγκρότησε μαζί με τον Κατράνα, το πιο δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της φετινής περιόδου κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το παθητικό του «τριφυλλιού», βάσει του οποίου η «πράσινη» άμυνα αναδείχθηκε η καλύτερη του Πρωταθλήματος.Ο Κερκυραίος αμυντικός, αν και αρκετά ψηλός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια, γεγονός που οφείλεται στην εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.Βασικό «όπλο» του Αλέξανδρου είναι το ύψος του, το οποίο μαζί με τη δύναμη και την εξαιρετική αντίληψη τον φάσεων που τον διακρίνει, τον βοηθά να μη χάνει σχεδόν καμία εναέρια μονομαχία και να βγαίνει πρώτος πάνω στην μπάλα.Παράλληλα, εκτός από τα αμυντικά του προσόντα, ο Πάγκαλης είναι εξαιρετικός και στις προωθήσεις του, καθώς σε κάθε στημένη φάση είναι εκεί που… καίει η μπάλα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.Τη φετινή σαιζόν ο Πάγκαλης έπαιξε σε 27 παιχνίδια και σκόραρε 2 φορές.
Ο Αλέξανδρος Πάγκαλης γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1988 και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματαΣτα 14 του και ενώ το ταλέντο του ήταν αδιαμφισβήτητο, μεταγράφηκε στην ανδρική ομάδα της Α.Ε. Ρόπα με την οποία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος. Ένα χρόνο αργότερα, το 2003 περνάει για πρώτη φορά τις πύλες της Παιανίας πείθοντας τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την αξία του και τον Αύγουστο του 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.