News Update :

Καλή δουλειά!!!

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η αποστολή της ΑΕΚ για τη Βόρειο Βουλγαρία, και συγκεκριμένα την παραλιακή πόλη Βάρνα (Μαύρη θάλασσα) όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας...

Η τουριστική πόλη Βάρνα θεωρείται η γενέτειρα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου (1800) και διαθέτει αξιόλογα αθλητικά κέντρα. Η μέση ανώτερη θερμοκρασία Αυγούστου είναι 30 βαθμοί κελσίου και η μέση κατώτερη 20. Η βροχόπτωση δε, δεν υπερβαίνει τα 20mm. Καιρικές συνθήκες πολύ πιο ήπιες από αυτές της Κύπρου για να μπορεί να γίνει σωστή και σκληρή δουλειά. Συγκεκριμένα το δελτίο καιρού για τις επόμενες τρεις μέρες προβλέπει γύρω στους 27 βαθμούς κελσίου τη μέρα και 18 βαθμούς το βράδυ, με λίγες βροχές.

Την αποστολή αποτελούν 26 ποδοσφαιριστές:

Αλεξάντερ Νέγκρι, Μιχάλης Δημητρίου, Κούλλης Κυριάκου, Νέλσον Βέϊγκα, Λουκάς Λουκά, Μιγκέλ Φερνάντες, Τζόσουα Ιζουτσούκου, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Πιεράκης Καστάνας, Ξενοφών Γήτας, Αδάμος Ευσταθίου, Ορθόδοξος Ιωάννου, Ζοζέ Μπένκο, Νταβίτ Οπάρα, Χρίστος Ξενοφώντος, Γιασουμής Γιασεμάκη, Μιχάλης Μιχαήλ, Θανάσης Καβαλάρης, Αλί Ελ Ομάρι, Γιώργος Θεοδοσίου, Μιχάλης Κωνσταντινίδης , Μάριος Γεωργίου, Κυριάκος Παντελή, Αντρέας Φωτίου, Παναγιώτης Κυθραιώτης και Αλέξανδρος Πάγκαλης. (δεν έκλεισε ακόμη)

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το μόνο κοινό με το περσινό ρόστερ προετοιμασίας είναι οι 7 νεαροί κύπριοι. Από τους ξένους μόνο ο Τζόσουα ήταν και πέρσι. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν φέτος και ήταν επιλογές του Σάββα Κωνσταντίνου οι οποίες όπως ο ίδιος πιστεύει θα δώσουν το πρωτάθλημα στην ομάδα μας.

Εμείς ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ καλή υγεία, σκληρή δουλειά και καλή επιστροφή αναμένοντας να δούμε τους καρπούς των κόπων τους στα φιλικά και κυρίως, στα επίσημα παιχνίδια της αγαπημένης μας ΑΕΚ.

P.S: Αν δείτε στη Βάρνα να διακοπάρει τον Ιβάιλο Πετρόβ μην του δώσετε χαιρετίσματα!





.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

protathlima kai kipelo stin larnaka
AEK TIMI AEK MIA ZOI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.