News Update :

Το 'πε και το 'κανε!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

*UPDATED 25-6-09

Πρέπει να το ομολογήσουμε: τέτοια ποδοσφαιρική ανανέωση ίσως πρώτη φορά παρουσιάζεται σε ομάδα της Κύπρου! Όχι, δεν είναι για τις πολλές προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών που κάνουμε λόγο (εξάλλου αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο για το κυπριακό ποδόσφαιρο), αλλά για την ιδιαίτερη σπουδή που δείχνει ο προπονητής μας στο θέμα ηλικίας! Η νέα ΑΕΚ δεν θα θυμίζει τίποτα από τις προηγούμενες χρονιές και φυσικά θα αποτελέσει ένα πρωτόγνωρο πείραμα για το κυπριακό ποδόσφαιρο! Όπως διαμορφώνεται μέχρι σήμερα το ρόστερ... θα αποτελείται ως επί το πλείστον από νεαρούς Κύπριους παίκτες που διψούν για μπάλα.

Ο Σάββας Κωνσταντίνου βάλθηκε να κάνει κοσμογονικές αλλαγές στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ και μέχρι τώρα παραμένει πιστός στο όραμά του. Εάν πετύχει θα ανοίξει νέες προοπτικές στον ποδοσφαιρικό χώρο, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να φτιάξεις ομάδα με νεαρά ταλέντα χωρίς να σπαταλάς λεφτά αναίτια σε παίκτες προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας και αμφιβόλου αξίας. Είναι γι’ αυτό το λόγο που και τα ΜΜΕ οφείλουν να αναδείξουν την προσπάθεια αυτή ως ένα μοναδικό παράδειγμα για τα υπόλοιπα σωματεία.

Πιο κάτω παρουσιάζεται η νέα ΑΕΚ με τους αριθμούς που συνήθως... λένε την αλήθεια:

Κύπριοι

1. Μάριος Γεωργίου 22 χρόνων
2. Πιεράκης Καστάνας 20 χρόνων
3. Χρίστος Ξενοφώντος 20 χρόνων
4. Μιχάλης Μιχαήλ 22 χρόνων
5. Κούλλης Κυριάκου 20 χρόνων
6. Αντρέας Φωτίου 23 χρόνων
7. Ορθόδοξος Ιωάννου 23 χρόνων
8. Λουκάς Λουκά 31 χρόνων
9. Κυριάκος Παντελή 23 χρόνων
10. Μιχάλης Δημητρίου 23 χρόνων
11. Αδάμος Ευσταθίου 23 χρόνων
12. Παναγιώτης Κυθρεώτης 29 χρόνων
13. Γιώργος Θεοδοσίου 19 χρόνων
14. Μιχάλης Κωνσταντινίδης 20 χρόνων

Ξένοι/ κοινοτικοί

1. Νέλσον Βέιγκα 31 χρόνων
2. Τζόσουα 25 χρόνων
3. Οπάρα 19 χρόνων
4. Θανάσης Καβαλλάρης 21 χρόνων
5. Γιώργος Λαμπρόπουλος 25 χρόνων
6. Φερνάντες 29 χρόνων
7. Νέγκρι 28 χρόνων

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: 23.6!!!

*Δεν υπολογίστηκαν οι Τονίτο και Κάσιο που δεν ξεκαθάρισε ακόμα το μέλλον τους.

ΗΛΙΚΙΕΣ/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:

23: 5 ποδοσφαιριστές (23.8%)
20: 4 ποδοσφαιριστές (19%)
19: 2 ποδοσφαιριστές (9.5%)
22: 2 ποδοσφαιριστές (9.5%)
25: 2 ποδοσφαιριστές (9.5%)
29: 2 ποδοσφαιριστές (9.5%)
31: 2 ποδοσφαιριστές (9.5%)
21: 1 ποδοσφαιριστής (4.8%)
28: 1 ποδοσφαιριστής (4.8%)

*UPDATED 25-6-09
Ενδιαφέρον άρθρο του Βάσου Βάσου στον "Πολίτη". Παρακάτω παρουσιάζεται αυτούσιο:

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
ΑΕΚ: Όπως λέμε... Εθνική ελπίδων!

Η νέα ΑΕΚ που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Β' κατηγορίας την περίοδο 2009-2010 δεν θα θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Αντίθετα, θα αποτελεί, ίσως, ένα πρωτόγνωρο αγωνιστικό "πείραμα" για το ποδόσφαιρό μας, αφού θα στελεχώνεται, ως επί το πλείστον, από νεαρούς Κύπριους, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων.

Ο προπονητής Σάββας Κωνσταντίνου παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του για πλήρη ανανέωση του έμψυχου δυναμικού και στο κτίσιμο μιας εντελώς νέας, φιλόδοξης ομάδας, που θα δημιουργηθεί πάνω σε γερές βάσεις και θα επιστρέψει θριαμβευτικά στα μεγάλα σαλόνια, εκεί, δηλαδή, που επιτάσσει η ιστορία της ΑΕΚ.

Όλοι στο σωματείο της Λάρνακας ευελπιστούν ότι το εγχείρημα με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές θα πετύχει τη νέα σεζόν και θα ανοίξει νέες προοπτικές, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά γενικότερα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού οι κιτρινοπράσινοι θα στελεχώνονται με παίκτες που "διψούν" για μπάλα και όχι με ξένους-"τουρίστες", όπως είχε συμβεί την περσινή σεζόν, με επακόλουθο τον υποβιβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ και είναι άνω των 24 χρόνων, είναι... μετρημένοι στα δάκτυλα των χεριών. Πρόκειται για το Λουκά Λουκά που είναι 31, τον Παναγιώτη Κυθραιώτη ο οποίος είναι 29, τον 31χρονο Νέλσον Βέιγκα, τον Τζόσουα Ιζουτσιούκου που είναι 25, τον Αλεξάντερ Νέγκρι που είναι 28 και τον 29χρονο Πορτογάλο κόφτη Φιλίππε Φερνάντες.

Με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είναι 23,6! Δεν υπολογίζονται, βέβαια, οι Τονίτο και Κάσιο, το μέλλον των οποίων ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, δεν προέκυψε χθες κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Πιστεύεται ότι είναι θέμα ημερών οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του νεαρού Ελλαδίτη φορ Θανάση Καβαλλάρη και του τερματοφύλακα Παναγιώτη Κυθραιώτη, ενώ συνεχίζεται το ψάξιμο για δύο ικανούς επιθετικούς κι έναν μέσο, ανάλογα και με την εξέλιξη στην περίπτωση Τονίτο.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ - 25/06/2009



.
Share this Article on :

34 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος να μας βοηθηση, το παρελθον εδιξε οτι τα πειραματα δυσκολα εχουν καλη καταληξη. Οσες φορες εγιναν πειραματα, βλεπε η ομαδα τερματισε 4η και εγιναν 10 μεταγραφες, το αποτελεσμα δεν ηταν καλο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Ο ΚΟΥΤΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ο ΦΩΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ 25-26. Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΡΚΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

zapatistas είπε...

thanks file

eginan oi allages

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει περιπτωση το πειραμα να μην πετυχει. Ειμαστε η ομαδα με τους περισοτερους οπαδους, το υλικο που εχουμε εχει πολυ ποιοτητα, μπορει οχι για την 1η κατηγορια αλλα σιγουρα για την 2η κατηγορια, αλλα προπαντως εχουμε ενα συμβουλιο σοβαρο, ισως το πιο σοβαρο απο τις ιδρυσης μας. Με τις κινησης που εχουν κανει δεν εχουν αποθηκευση το μελλον της ομαδας μας, και μιλω παντα οικονομικα, η προσεγμενες κινησεις τους ίσως για αρκετους απο μας να θεωρειται πολυ σφιχτος(οικονομικα), αλλα επιστρεφοντας στην 1η κατηγορια θα ειμαστε σε πολυ καλη οικονομικη κατασταση. Απλως δειτε τι γινετε στην Αλκη και Ολυμπιακο με τα εμπαργκο μεταγραφων.
Εμεις απλως πρεπει να σταθουμε διπλα τους και να γεμιζουμε τα γηπεδα οπου παιζουμε.
skala power 1994

skalliotis είπε...

Εφτα χρόνια στους αγώνες των δεύτερων είδα 2-3 παίχτες που ξέρουν τη μάππα του Στέφανου Γεωργίου τζαι εν εχτός πλάνων?

Ανώνυμος είπε...

Εγω τον Στεφανο περσι τον ειδα σε ενα παιχνιδι το Σαλαμινα - Ασιλ, πραγματικα μεσα στο γηπεδο ηταν ο καλυτερος??? Παραξενες επισης ορισμενες αλλες επιλογες αλλα να δωσουμε πιστωση χρονου τοσο στο ΔΣ οσο και στο Σαββα.

Συντομα εκλογικη συνελευση, ισως μεσα στον Ιουλιο.

Ανώνυμος είπε...

Pos ginete na einai ektos planon o Koutouris kai o Georgiou, 2 apo tous korifeous paixtes ton U21 pou katektisan to protathlima???
kAi o Koutouris eixe vgei kai protos skorer!! Giati kyrie savva pairneis paixtes apo 3i kai 4i katigoria kai den dineis eukairia sta dika mas paidia??

Ανώνυμος είπε...

brravo re paidia pou ta lalite giati e nomiza oti mono ego ta vlepo.an ine dinaton na pai na ferei ton proto skorer tis 4 katigorias an ine dinaton.kai na ehoume mora dikamas kai na ta diohnoume.thelete na pistepso oti o panteli ine kaliteros apo ta dika mas ta paidia.makari na ine etsi alla hlomo to vlepo.kai emena oute oi alles metagrafes me eniposiasan.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Αεκτζήδες μένω έκπληκτος που 2 παίχτες δικούς μας τους άφησε εκτός πλάνων. Δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση αυτή. Είπα δεν είναι σωστό να αρχίσουμε κρητική στην τεχνική ηγεσία αφού το πρωτάθλημα δεν άρχισε ακόμα. Όμως είναι άξιο απορίας γιατί τέτοιοι παίχτες δεν τους έχει στα πλάνα του

El Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

Me th pros8hkh akomh 2-4 newn podosfairistwn opws lene dierwtamai posoi apo tous dikous mas neous podosfairistes mporei na exoun thn eykairia na agwnistoun. An den paroun eykairies fetos pote 8a paroun? 8a xa8oun opws kai tosoi alloi. O prwtos skorer ths tetarths kathgorias einai pio aksiopistos apo ena paidi u21 pou einai kai aktzhs? o allos pou ksekinhse apo apollona kai h kariera tou phre th katiousa (apollon - alkh - asil - elpida) poses pi8anothtes exei na prosferei? Elpizw na mhn thn pathsoume fetos kai meinoume pali 2h kathgorria giati h zhmia 8a einai anepanor8wth.

steven

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΖΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΜΕΣ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φιλο ανωνυμο 5:48μμ,
Ο σκοπος του αρθρου κατα την ταπεινη μου αποψη ηταν για να το παρουν και δημοσιογραφοι για να "αναδειξουν την προσπαθεια αυτη" οπως γραφει και στο αρθρο.

Ειναι κριμα να χαρακτηριζετε ο Βασος Βασου δημοσιογραφισκος διοτι ειναι απο τους ΛΙΓΟΥΣ που στην εφημεριδα που εργοδοτειτε καλυπτει την ΑΕΚ καθημερινα. Πριν να βγαζουμε την γλωσσα μας περιπατο, θα ηταν καλυτερα να σκεφτομαστε και λιγο.
skala power 1994

Ανώνυμος είπε...

Symfwnw me ton skala power. Edw psaxnoume me to keri eidhseis stis efhmerides kai opoudhpote allou kai exoume kapoio pou grafei kati gia thn aek mas kai amesws na ton kathgorhsoume! anti na ton sygxaroume pou bazei aytoysies tis ereynes pou ginontai sto side kai tis bgazei pros ta eksw..

steven

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ SKALA POWER 1994
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΚΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 SITE Ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΚΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΝΑ COPY PASTE ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η ΟΡΟΚΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Καταρχήν φίλε Ζαπατίστα ο Θεοδοσίου είναι του 1984 γέννημα και είναι 25 φίλε όχι 19..όπως επίσης ο Φωτίου είναι του 88 γέννημα επομένως τώρα έπιασε τα 21 φίλε..απλά γιατί βάζεις τους σε λάθοπς κατηγορία..ο Θεοδοσίου ειναι στους άνω των 23 και ο Φωτίου στους κάτω..απλά ενημερωτικά..όσον αφορά τον Στέφανο και τον Κουτούρη να σας πω την άποψη μου..Ο Στέφανος ανέκαθεν ήταν ένα εξαίρετο ταλέντο..αλλά δυστυχώς το κορμί του δεν τον βοηθά για να κάμει καριέρα..είναι 1.60-1.65 ύψος και αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή..είναι φοβερά δύσκολο να ανταπεξέλθει και ούτε δύναμη μπορεί να αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό..αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάω να συνάξω τον Θεοδοσίου και να μην του δώσω ευκαιρία του Στέφανου..ο Κουτούρης δεν είναι σταθερός δυστυχώς για τον ίδιο..αλλα στην τελική ίσως να είναι καλύτερο για παιδκιά τούτα αφού δεν τα υπολογίζει ο Αρσέν Βενγκέρ να πάνε κάπου να παίζουν μπάλα..αγοράζουμε 18αριες ξένους αλλά εν μας κάμνουν οι 20αριες κυπραίοι..το μόνο που φοβάμαι είναι και στην 2η κατηγορία να μην πάρουν την ευκαιρία τους οι εξαιρετικοί μιτσιοί που έχουμε..όλα θα φανούν στην πορεία..

Ανώνυμος είπε...

re stauro na se parakaleso re file mu, to ipes mia fora to ipes dio kani re file na apokalis ton proponiti mas arsen wenger.

entaxi kai ego exo parapona ala akoma den teliose kan o programatismos kai tou leme ironeies!?
deftero, gia na men nomizis oti ton iperaspizome!
ti simeni einai kontos re file? epidi einai kontos dilati den kani?
eh tote na figi kai o koulis kyriakou? (ego akousa odi den to theli oute afto kai nevriasa afantasta!)
nai nai katatalava,
eipes einai epitetikos? eh na su thimiso oti o kaliteros pextis tou kosmou simera (oxi gia mena alla afou tha pari to vraveio) einai o Mesi! kontos den einai? o maradona? kontos den itan? o makridis? kontos den einai?
sto thema mina kai xari nikolaou file ipersapistika ton Savva alla edo den sinfono katholou! mia eukairia nomizo axizoun kai o kountouris kai o stefanos! ase pou o koulis kyriakou axizi thesi vasikou!

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα μολις τωρα ανακοινωση της Κινησης επανασυστασης πεζοπορικου ομιλου Λαρνακας. Οι αποτυχεμενη ξανακτυπουν. Νομιζω ειναι καιρος το συμβουλιο της Ομαδας να βαλει ενα τελος σε αυτους τους τυχοδιωκτες- αποτυχεμενους που παιζουν με την Ιστορια του Σωματειου μας, διοτι και ο ΠΟΛ και η ΕΠΑ αποτελουν κομματι της ιστοριας της ΑΕΚ, και δεν εχει κανενας το δικαιωμα να σφετεριζετε την ιστορια του σωματειου.
Οσον για τον Κυριο Καισερλιδη, έχουν γνωση η φύλακες......

skala power 1994

Ανώνυμος είπε...

Ο γιος του γνωστού πραξικοπηματία ξανακτυπά. Και όντως πρέπει να υπάρχει κάτι στην ανατροφή του που τροφοδοτεί τέτοιες συμπεριφορές. Όπως τους έφταιξε (που έφταιξε) πιο παλιά ο Μακάριος τους έφταιξε (που βέβαια έφταιξε) ο Θωμάς. Τέτοιες πραξικοπηματικές συμπεριφορές που πηγάζουν από φουσκωμένα εγώ και έλλειψη σεβασμού προς τον συμπολίτη, προς τον συμπατριώτη, και προς τον συνάνθωπο, προκάλεσαν την καταστροφή της Κύπρου, και τώρα πιθανόν της ΑΕΚ και της ποδοσφαιρικής και αθλητικής Λάρνακας.

Ανώνυμος είπε...

http://kerkida.net/showarticle.php?pageaction=ker&modid=ShowArticle&artid=22193&catid=1 kopelia diavaste na pellanete... o pezoporikos 3anagenniete...opou tin malakia skeftoun kamnoun tin gamoto

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ 5 ΨΩΡΗΕΣ ΑΛΛΑ Η ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΚΑΛΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΌ. Η ΚΙ ΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ''ΑΕΚΤΖΗΕΣ'' ΘΑ ΑΠΟΤΗΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ 5 ΨΩΡΗΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΩΝΟΣΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΚΩΦΕΝΕΣΤΕ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..φίλε, επιδή δεν γράφεις το όνομα σου για να μπορώ να σου απευθυνθώ όπως πρέπει, καταθέτω κάθε φορά την άποψη μου..δεν μπορείς να συμφωνείς σε όλα..σημαίνει κάτι δεν θα πήγαινε καλά..ειδικά για το Αρσέν Βενγκέρ ουδέποτε θα σταματήσω να τον λέω έτσι τον Σάββα..εν βρισιά δηλαδή? Η άποψη μου είναι..και εν πρόκειται να την αλλάξω ποτέ..και όσον αφορά τον Στέφανο φίλε, ένας 10 στους 1000 εν κοντοί επιθετικοί και εξαιρετικοί παίχτες που κάμνουν την διαφορά όπου και να τουσ βάλεις..και λέω σου ξανά, γιατί έχασες τα λίγο, άλλο ο επιθετικός ο 1.60 άλλο ο μέσος 1.60 και άλλο ο αμυντικός 1.60..ο Στέφανος είναι κοντός και αδύνατος..έχει ταχύτητα, ξέρει ποδόσφαιρο το κοπελλούι και αρκετά μάλιστα αλλά δεν τον βοηθά η σωματοδομή του για να κάμει κάτι καλύτερο..για να έκαμνε κάτι καλύτερο πρέπει να ήταν ο τέλειος παίκτης..και μεν λαλείς για Μέσι ρε φίλε για όνομα του θεού εν θαύμα της φύσης και τζίνος και ο Νιάγκ της Μαρσέιγ..όσον αφορά τον Κούλλη δεν τίθεται έτσι θέμα που είπες..δαμέ δεν αγόρασε καν παίχτη που αριστερά πίσω κλασσικό γιατί εν βασικότατος ο Κούλλατσος και ο Αρσέν εκτιμά τον πάρα πολλά..και ο Κούλλης φίλε εν αριστερό μπάκ..το ότι εν κοντός εν ο κανόνας για τζίντην θέση..κοντός και γρήγορος..αν ήταν 1.75 ο κούλλης Κύπρο δεν θα ήταν τωρά και υπογράφω το..κύριοι που θέλετε να κάμετε τον Πεζοπορικό, έβρετε τόπο να χωστείτε και χαθείτε που την Λάρνακα..μόνο τούτο σας λέω..

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΟΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΝΗΣΥΧΗ ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΤΑ ΜΑΚΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΓΙΝΑΝ...Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ...ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

re stauro mu den tha me mathis podosfairo re file. ena prama tha sou po kai katalave to.
to ipsos den exi kamia ma kamia sxesi me to podosfairo(extos k an milame gia termatofilaka)
afu les o mesi einai thauma tis fisi tote tha su thoso alo paradeigma!
tevez. tapos file mou ala xeris mpala einai grigoros kai texnitis.
anyway. mia eukaria eipa axizoun kai o stefanos kai o kountouris.

oso file gia to arsen wenger dikaio sou file mu na tou les oti thes, den ipa einai vrisia, ironeia einai ipa. opos nomizis. den nomizo omos ofeli tin aek mas na ironevomasten apo tora ton proponiti mas? an vioitha tin aek mas tote pes mu to na ton fonazo kai ego SIR ARSEN WENGER!

oso gia tous psefto iroes xostite reee!!! arostimeni anthropoi.
traitorrrrssssss
i istoria tou pezoporikou einai mesa stin aek mazi me tin istoria tis epas.
aek malakes aeeeeeeekkkk

alexandros pavlakis είπε...

AEK KAI MONO AEK REEEEEEEE! PEZOPORIKOS IPIRXE MEXRI TO 1994!
EPA IPIRXE MEXRI TO 1994! TELOS! AEK WSPOU NA PSILOSOUN OI 7 NANOI!!! GAMW TIN ISTORIA MOU GAMW MESA SE TOUTIN TIN POLI! PNASTE LLIO!! DIXAZETE REEEEEEEEEEEEEEEE KATALAVETE TO!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Φίλε συναγωνιστή, πραγματικά εν τούτο που μου την δίνει πάντα..γράφετε χωρίς να βάζετε το όνομα σας και εκφέρεται άποψη όμορφα και ωραία και λέτε μας την και που πάνω! Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη του, αλλά μεν μου κάμνετε ιστορίες πίσω που ένα λάπτοπ ανώνυμα..έχετε να υποστηρίξετε κάτι κάμετε το ονομαστικώς ρε παίδες..φοβάστε την άποψη σας δηλαδή? Ή ενα μπει κανένας και ενα δεί τι γράφετε και ενα σας κάτσει μέσα? Και ναί ρε φίλε ενα σε μάθω μάπα..άμα μου λαλείς ιστορίες για αγρίους τι να σου πω..δεν έχει σημασία το ύψος στο ποδόσφαιρο λέεις μου..που τους παίχτες που παίζουν μάπα ανά παγκοσμίως πε μου πόσοι είναι 1.65 και άμαν τους θωρούμε πελλανίσκουμε..μεν σύρνετε τσιόφτες για να πείτε κάτι..και εγώ είπα σου γιατί δεν τον θέλει ο Αρσέν που είναι λογικό για μένα..και είπα ο Στέφανος ξέρει μπάλα, αρκετή μάλιστα, αλλά δεν τον βοηθά το κορμί του για να εξελιχτεί..δυστυχώς για εκείνον..γιατί αν ήταν μυικά δυνατός ενα μπορούσε να το παλέψει άνετα..αλλά είναι πολλά αδύνατος..και είναι και αεκτζής το κοπελλούι..αν ήταν να αποφασίζουμε εμείς ήταν να είναι ούλλα διαφορετικά..και όσον αφορά τον πεζοπορικό δεσποινίδες έξω από την Λάρνακα..

Ανώνυμος είπε...

stauro mu den tha sinexiso tin sizitisi.
sebasti i apopsi sou opos panta.
kai opos sou ipa den tha me mathis podosfairo. sou ipa deka onomata kai esi akoma thes kai alla paradeigmata.
o kaliteros pextis tou kosmou olon ton epoxon (gia merikous) maradona itan enas tapos!
o simerinos kaliteros o mesi,
o tevez kai tosoi polloi aloi.
anyway. ego sou ipa tin gnomi mu kai den to theoro toso simantiki sizitisi mas gia na valo kai to onoma mu.
mia apli diafonia exoume.
epimenis me ton wenger omos kai afto me lipi file. toulaxiston sto paro stadion den einai kalo na to ironevomasten file.

Ανώνυμος είπε...

Asxolitheite mono me tin AEK mas re paidia kai aste tous LOOSERS na nomizoun oti tha kanoun ton neo pezoporiko! Ta paliopaida!

OOOOOO AEKARA S'AGAPOOOO
OOOOOO GIA SENA PAO NA TRELATHOOOO!

MIA ZOH AEK, MIA ZWH LARNAKA!

ENWSIS OLE OLE OLE ENWSIS OLE ENWSIS OLE OLE!!!


AIMA, TIMH AEK MIA ZWH!

Ανώνυμος είπε...

КАΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

file mu gia onoma tou theou re file an tha pesoume toso xamila tora na leme teteio pragma!!!
auto skeftikes re file na grapsis?


Enoeite fisika file mou oti oti ma oti leme gia tous simerinous "prototes" ISXHOUN akrivos ta idia kai gia autous pou ekana kai tin legomeni verginis!

den eixe tote i omada mas sites na akoustoun ta ithia parapona pou eixe o kosmos kai oute teteia dimosiodida thothike se auti tin kinisi tote.

alla sto xanaleo! kai ta dio einai ta idia! kinisis prodosias! arostimenis notropias!

ego sas to leo xekathara!
eimai 30xronon kai gia mena den iparxi oute epa oute pol oute verginas oute neos pol oute apoel oute oute oute!
pantou ta vlepo kitrinoprasina kai otan leo aek niotho panisxiros!

na sas po kai giati?
epidi mia kali mera merikoi sosti ston xaraktira anthropoi evalan stin panta ton egoismo tous, tin megali antipalotita pou ipirxe metaxi epa kai pol tote kai apofasisan na enosoun tis dio omades! oxi gia ton euato tous! ti eixa na kerdisoun ekini? tipote! gia mas to ekaman! tous pio neous! gia mas pou megalonoume me tin aek, zoume me tin aek sto maulo mas, proxorame mazi!

den xexno pote afti tin megali kinisi pou ekana auti anthropoi pou thisiasan ta panta gia mas!

Ανώνυμος είπε...

KE EKINOI OI PRODOTES PIGAN NA KANOUN EPA BERGINAS KE TIS ARPAKSAN TIS SFALIARES TOUS OPOS
8A TIS ARPAKSOUN KE OI PRODOTES OI TORASINOI! AS DOKIMASOUN KE 8A DEIS TI 8A TOUS SIMBI!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΩΣΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΦΤΟΥΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΡΑΖΩΣΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ... ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΛΙΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΙΣΕΙΣ Η ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΤΙΚΟΣ!

Kitieas είπε...

PROSOXI. KAPOIOI THELOUN NA MAS DIXASOUN.

DEN YPARXOYN FANTASMATA. MONO AEK.

APODEIKSETE TE TO AGORAZONTAS TA DIARKEIAS KAI GEMONONTAS TA GHPEDA OPOU PAIZEI H AEK FETOS.

AYTH EINAI H KALYTERH APANTHSH PROS OLOUS POU BALTHKIKAN NA DIALHSOUN THN AEK.....THN LARNAKA.

MHN MPAINETE STH DIADHKASIA NA MILATE GIA AYTO TO THEMA.

DINETAI YPOSTASH SE AYTOUS POU THELOUN NA MAS DIALHSOUN.

DWSTE THN PIO DYNATH APANTHSH POU EXETE.

GEMISTE TA GHPEDA ME KITRINOPRASINA.

Ανώνυμος είπε...

epidi i episimi AEK den sas apanta kai pola sosta kani kai den sas apanta epidi eisasten anthropoi me arostimeni notropia, ego tha sas po merika pragmata pou ligoi xeroun!
kai afou mpainoun kai dimosiografoi edo mesa akoma kalitera gia tin AEK mas na akousteite na gela o kosmos mazi sas!

kirie Vaso, esi kirie vaso stin teleftea feniki sinelevsi (otan psifistike o Kirios MARIOS ELLHNAS) ton melon tis AEK evales anexartiti ipopsifiotita kirie gia na vgis proedros!!! proedros tis AEK! fonazes! "ego apapo tin AEK" "ego thelo na ipiretiso tin AEK kai kai kai..... (opos evales kai poles alles fores ipopsifiotita)
esi kirie vaso ipiretises tin aek apo ena posto i ton allon!

esi kirie kasairlidi!!! ekanes genikos arxigos!!!! tis AEK! genikos arxigos!!!
APOTIXIMENOS GENIKOS ARXIGOS FISIKA ALLA ESTO!
vgikes kai fonazes oti den alitheoune ta pragmata pou akougontan tote me ton onoma sou kai tin omonoia aradipou!
kai oti den tha porouses na kanis teteio pragma!!!

na lipoun re apo tin AEK mas teteies agapes!
na lipoun apo tin AEK mas teteoi anthropoi!

esis oi idoi apo moni sas erxeste kai maxeronete kati pou ipiretisate anexartitos apotelesmatos!

tha kamete omada esis?
kai pion tha ofelisete nomizete?
tous palious pezoporous pou kathonte sto somatio tis AEK mas kai pezoun tavli sta 90 80 70 tous xronia? oi neolaia tis larnakas omos den xerei kanena pezoporiko kai kamia epa!
TO MELLON TO PARON EINAI OLO AEK! MONO AEEEEKKKKKKK

enas pistos frouros tis itheas pou legete kition! aek kition!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.