News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η επιθετική γραμμή της ομάδας μας την επερχόμενη χρονιά δε θα θυμίζει τίποτα από Νουαφόρ ή Μέντεζ, (δόξα το Θεό) αλλά θα ακούει στο όνομα Θανάσης Καβαλλάρης. Ελπίζουμε πως ο νεαρός Ελλαδίτης επιθετικός θα φανεί αντάξιος του... επιθέτου του στα γήπεδα της Β’ κατηγορίας... Παρακάτω παραθέτουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που βρήκαμε σχετικά με το νέο μας απόκτημα, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Ο Αθανάσιος Καβαλλάρης είναι γεννημένος στις 23/01/88, έχει ύψος 1,87m και βάρος 80kg. Μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση. Μάλιστα, πληροφορίες μας θέλουν τον «Κάβα», όπως είναι το χαϊδευτικό του, να δοκιμάζεται πρόσφατα στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά και σαν κεντρικός αμυντικός, πιθανολογώ λόγω τραυματισμών κάποιων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Καβαλλάρη με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας εναντίον της Αγίας Παρασκευής, αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ως κεντρικός αμυντικός. Το παιχνίδι έληξε με 3-0 υπέρ της Νέας Ιωνίας.

Το 2005-06, ο 17χρονος τότε Καβαλλάρης εγγράφεται στην ομάδα νέων της ΑΕΚ Αθηνών, από τις «Ελπίδες Αγρινίου» ως επένδυση στη γραμμή κρούσης. Την επόμενη χρονιά γίνεται συμπαίκτης στην ίδια ομάδα νέων της ΑΕΚ με το γνωστό σε όλους μας Παυλή. Πιο πρόσφατη ομάδα του «Κάβα» η Νέα Ιωνία, θυγατρική της ΑΕΚ Αθηνών, από την οποία και τον αποκτήσαμε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι προπονητής του στη Νέα Ιωνία υπήρξε ο Ντανιέλ Μπατίστα. Το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα, αλλά για άγνωστους λόγους ποτέ δεν έπαιξε εκεί, αλλά επέστρεψε στη Νέα Ιωνία όπου και έκανε μια γεμάτη σεζόν.
Η ομάδα της Νέας Ιωνίας (δεύτερος πάνω δεξιά)

Η Ιωνία την περσινή σεζόν τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της με 48 βαθμούς και δεν κατάφερε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Θανάσης θαυμάζει τους Λιονέλ Μέσσι και Ζινεντίν Ζιντάν. Ακούει Σφακιανάκη και Γονίδη και αγαπημένη του ταινία είναι οι «300». Όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο, του αρέσει να βγαίνει με φίλους ή να χαλαρώνει βλέποντας Αλ Τσαντίρι Νιους και Ευτυχισμένοι Μαζί.
Εμείς ευχόμαστε στο Θανάση καλή διαμονή στη Λάρνακα και στην Κύπρο και πολλά γκολ!
Ο «Κάβα» τρίτος πάνω δεξιά.

Ο Καβαλλάρης στην ομάδα νέων της ΑΕΚ, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα.





.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

E αφού του νεαρού του αρέσει η ταινία οι 300 τότε σίγουρα θα αρέσει και αυτός σε εμάς.:)

Σοβαρά τώρα αφού η ταινία αυτή αντιπροσωπεύει μαχητικότητα, πάθος και αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως αυτό δείχνει ότι πετύχαμε διάνα όσον αφορά την συμπεριφορά του "Κάβα".

Αναμέουμε λοιπόν να δούμε σε εσένα Κάβα μαχητικό και παθιασμένο ποδοσφαιριστή που να τα δίνει όλα για την φανέλα του.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΟΙ 300

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους! Υπέροχα τα πανό στο Σιτε και προτείνω να κάνουμε όχι μόνο ένα αλλά και 3 και 4 από τα 12 πανό! Είναι φανταστικά!
Το μόνο που συμβουλεύω είναι να αφήσουμε την πάντα το ULTRAS επειδή πριν πολλά χρόνια έκανε το αποελ 2, 3 πανό με ULTRAS και θα είναι αντιγραφή.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΣΑΝΤ ΡΑΖΙΤΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΟΙ ΛΑΜΠΡΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑ,ΒΟΣΚΑΡΙΔΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.