News Update :

Όταν ο Μάριος έχει κέφια!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Το δικαίωμα ενός ανθρώπου για εργασία είναι δεδομένο. Το δικαίωμα ενός εργοδότη να ορίζει τους υπαλλήλους του βάσει κριτηρίων είναι δεδομένο. Το δικαίωμα μιας ομάδας για ίση μεταχείριση είναι δεδομένο. Το δικαίωμα μιας μερίδας ανθρώπων να αγοράζει ή να μην αγοράζει ένα προϊόν είναι και πάλι δεδομένο. Όταν τα δικαιώματα συγκρούονται η κατάσταση φαντάζει απίστευτα περίπλοκη. Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε στην όλη υπόθεση Χρίστου Ηλία είναι η απαντητική επιστολή του πρώην παράγοντά μας Μάριου Πολυβίου...

Όντως, διαβάζοντας την κανείς διαπιστώνει πως πρέπει να είχε τρελά κέφια! Δεν άφησε σημείο που να μην απαντηθεί με σαφήνεια και νόημα. Δεν «στρογγυλοποίησε» το λόγο του ώστε να φανεί αρεστός, αλλά με παρρησία είπε τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Ο τρόπος που παρουσιάστηκε η υπόθεση Χρίστου Ηλία στα ΜΜΕ θυμίζει ολίγον Μικρούτσικο από τα παλιά. Έλα να μου πεις τον πόνο σου και θα τραβήξουμε τ’ αυτί του κακού που σε πληγώνει! Παρουσιάστηκε σε όλη την αθλητική Κύπρο ότι η ΑΕΚ πανικοβλημένη βρήκε στο πρόσωπο του εν λόγω διαιτητή ένα εξιλαστήριο θύμα. Ότι κρύψαμε τις αδυναμίες και τα εσωτερικά φαγώματα και ότι ο λόγος που πέσαμε ήταν ο Χρίστος Ηλία. Ουδέν αναληθέστερο τούτου! Πέσαμε διότι ενεργήσαμε ως ιδανικοί αυτόχειρες. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την αυτοκριτική όλων μας.

Επειδή όμως το πρωτάθλημά μας δεν είναι αγγελικά πλασμένο και ούτε περηφανεύεται για τη διαφάνεια και την ισονομία του, πολλοί άλλοι παράγοντες υποβοήθησαν την κατρακύλα μας. Ο Μάριος Πολυβίου ενεργώντας ως οπαδός της ομάδας και όχι ως διπλωμάτης ή αυλοκόλακας παρουσίασε όλους τους παράγοντες που μας έσπρωξαν. Στην ουσία πήρε τις σκέψεις από το μυαλό μας και τις μετουσίωσε σε λόγια. Είναι γι’ αυτό το λόγο που πραγματικά συγκινήθηκα διαβάζοντας την απαντητική επιστολή του. Είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί με τα γραφόμενά του, ένα πράγμα εξάγεται αβίαστα: ο Μάριος Πολυβίου ενήργησε ως ένας αυθεντικός και ένθερμος οπαδός της ΑΕΚ Λάρνακας!



.
Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικη απαντηση απο τον Μαριο. Η πλακα ειναι να δεχτει την δουλεια ο Χριστος Ηλια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΥΒΙΟΥ? ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΕΧΕΙ...
ΔΙΟΤΙ ΕΠΛΥΝΕΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΗΛΙΑ!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΡΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

AGAPIMENOI FILOI EIMASTE OLA OMORFA ALLA DISTIXOS KSEXANOUME POLI EFKOLA GIA AFTON KAI MONON TON LOGON THA AGONOZOMASTE STHN B KATHGORIA, EKEI POU DYSTYXOS AKSIZOUME!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΒΑΛΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΣΙΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Β’.

ΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλοίμονο αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Μάριος Πολυβίου δεν είχε τεράστιο ευθύνη για την κακίστη και καταστροφική πορεία της ομάδας μας φέτος. Αλλοιώστε ο τίτλος του τότε τα λέει μόνο του! Ήταν Πρόεδρος προγραμματισμού.
Όμως κάτι που δεν μπορεί κάνεις πλέον να αμφισβητήσει είναι ότι ο Μάριος Πολύβιου αγαπά, πονά και νιώθει την ΑΕΚ στην καρδία του. Είναι ένα φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και θα είναι πάντα κοντά μας!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ…ΦΙΛΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΕΚ ΘΑΜΑΣΤΕ.
ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΦΑΝΕΗ ΣΚΑΛΙΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ……ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ…
..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ… ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ…ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ… ΑΡΧΗΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΙΟΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΜΟΥ Η Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΟ ΑΥΤΟ?

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ….ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ….ΝΑ ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΘΑ ΣΙΝΘΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΛΗΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΕ ΧΟΡΙΟΥ.

ΑΕΚ ΑΕΚ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΙ ΕΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΖΙΑΜΕ ΤΟ ΦΚΙΟΛΙ ΣΑΣ ΤΖΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ 10 ΡΟΚΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΣΑΣ ΦΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΦΚΙΑ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΖΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΖΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΟΥΝ ΚΟΥΛΙΑΝΤΗΡΗΖΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΙ ΠΑΛΕ ΑΡΓΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΠΕΡΣΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΝΟΥ ΣΑΣ 'ΠΑΤΕΡΑ' ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΖΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΥΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑΝ ΓΕΡΗΝ ΡΑΦΤΑΝ ΤΖΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝ ΚΟΥΡΠΑΤΖΟΙ, ΑΦΟΥ ΦΟΥΜΙΖΕΣΤΑΙ ΜΟΥ ΧΕΜΑ ΤΖΑΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΟΙ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ, ΤΤΑΝΤΕΦΚΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΖΑΙ ΠΟΥΠΑΝΩ! Ο ΝΟΥΣ ΟΥΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΚΟΚΚΟΝΟΣΥΚΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝ ΕΝΙ, ΤΖΑΙ ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΝΑΝ ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

grapse to noma sou re file...
pe mas eimai o tade...kai sas theoro palavouthkia...kai eseis ftete gia tin katantia tis omadas mas!

grapse to...na se sevastoume...
otan krivese pou kato pou to pliktrologio sou...den mporeis na milas omos...

kai kati akoma....kanis den ipe oti den exei efthines o poliviou...VEVEA EXEI
alla einai o monos pou ekeinous pou ta ekaman pilies...pou emeine konta stin omada...xoris na kamnei polemo kanenou...kai prosferei akoma...

kai meta apo polli kero eimaste oloi enomenoi...dioikisi-kosmos kai den fovoumaste kanena! idika kati athropakia san esena pou mono simasia theleis
an rotiseis pios eimai tha sou poun...GUARDIAN

Ανώνυμος είπε...

Κατά αρχάς πολύ δυναμική η διάσκεψη τύπου του κ.Πολυβίου. Τελικά αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ελέγχουμε τους διαιτητές!!! Τους αναγκάζουμε να χάσουν την εργασία τους και μετά τους προσλαμβάνουμε!!! ΤΕΛΕΙΟ...

Άυτά που είπε ήταν και λίγα. Όταν ρίχνουν φωτοβολίδες(Ομόνοια, Αποέλ, Ανο) ή γίνετε διακοπή από έκτρωπα όπως έγινε τελευταία η δικαστική τους χαϊδεύει. Σε εμάς είδαμε της πιο παράξενες αποφάσεις. Παίζαμε με ομάδα που είχε σκάνδαλο με ντοπάρισμα και αντί να τιμωρηθεί, μας τιμώρησαν εμάς. Αν ήταν σε άλλη χώρα και όχι στην "μπανανία" το σίγουρο είναι ότι θα την έστελλαν διαβάθμιση αυτόματα. Αν η ΚΟΠ και η παράγκα ενδειαφέρονταν πραγματικά για την βία και την καταστολή της το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί αυτόματα. Αν είχε νόμο που έλεγε ότι οπαδοί ομάδας που κάνουν έκτρωπα, διακόπτουν αγώνα, πετούν αντικείμενα, η ομάδα αυτή θα τιμωρείτε με αφαίρεση 12 βαθμών και τιμωρία έδρας 6 αγώνων, φυλάκιση 3 χρόνων σε όσους είναι μπλεγμένοι, να δω αν είχαν τον τσαμπουκά όλοι αυτοί η αλήτες που καταστρέφουν το άθλημα να κάνουν το παραμικρό. Να είστε σίγουροι ότι τα σωματία θα τους πέταγαν έξω, γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοί είναι!!!

Είναι καιρός να αφήσουμε το παρελθόν και να δούμε το μέλλον. Φίλε ανώνυμε αυτοί που μας έστειλαν διαβάθμιση είτε παράγοντες ήταν, ή διαιτητές δεν θα ξεχάσουμε. Απλά είναι καιρός να σταματίσουμε να αλληλοσφαζόμαστε μόνοι μας.ΑΡΚΕΤΑ....Αυτό που έχει σημασία είναι η ΑΕΚ, και ναι να είσαι σίγουρος ότι θα γεμίζουμε τα γήπεδα β κατηγορίας, γιατί αγαπούμε την ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ. ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ

El Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

Να σου απαντήσω φίλε μου.
Καταρχάς δεν είμαι εγώ που είπα δεν είσαι με την ΑΕΚ.

Λες δέκα ροκολοι πήραν την ΑΕΚ Β κατηγόρια και από ότι καταλάβω εννοείς αυτούς που αντέδρασαν απειλητικά εναντίον του Θωμά Κυριακού στο Γ.Σ.Ζ?

Φίλε...όπως ανέλαβε κάποια ευθύνη ο Πολύβιου αφού παραιτήθηκε από μόνος του, όπως σωστά διώξαμε τον Κλινκερ λόγο της μεγάλης ευθύνης που είχε για το χειρότερο ανακάτεμα του υλικού που είχαμε και τους τόσους άχρηστους παίχτες που διάλεξε για κάποιο λόγο ακόμα και μετά από δόκιμες και φιλικά, (Μεσικα!!! Μεντεζ!!! Βοβοκ!!! Μαγεμπι!!! Ετνιλσον!!! ...νομίζω δεν χρειάζεσαι να σου πω και άλλους? Επειδή έχει άλλο τόσους!) έτσι ακριβώς έπρεπε να αναλάβει και ο πρώην πρόεδρος μας ευθύνη! Έτσι είναι!

Τώρα! Το ότι έφυγε ο Θωμάς Κυριακού και ακόμα δεν είδαμε άσπρη μέρα (μιλώ πάντα για πέρσι φυσικά και όχι την διοίκηση Έλληνα) ναι συμφωνώ και εγώ!
Έφυγε ο Θωμάς Κυριακού επειδή έπρεπε να φύγει έχοντας την πιο μεγάλη ευθύνη σαν πρόεδρος που η τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος (τότε) είχε καταντήσει η μακράν πιο αδύνατη στην κατηγόρια!

Διάβασε καλά αν είπα εγώ ότι είμαι περιφανώς που θα παίζουμε Β κατηγόρια???
Και ερασιτεχνικό να παμε είπα εγώ κάθε εβδομάδα την ΑΕΚ θα πηγαίνω να βλέπω! Περήφανος Σκαλωτής είμαι!

Πατέρα μας ο Πολύβιου?? Καταρχάς άρχισαν τα λόγια μου πιο πάνω λέγοντας ότι αλίμονο αν ο Πολύβιου δεν έχει τεραστία ευθύνη! Διαβαστώ ξανά!
Απλά ο άνθρωπος απάντησε σαν μέλος της ΑΕΚ σε μια εφημερίδα που είχε παρακαλώ πρωτοσέλιδο τον ΧΡΙΣΤΟ ΗΛΙΑ. Και αν εσύ δεν χάρηκες που ένας παράγοντας σου υπερασπίστηκε με τέτοιο έντονο και σωστό τρόπο την ομάδα σου τότε δεν είσαι οπαδός.

Ανώνυμος είπε...

Ela avrio sto Savino na mas ta peis face to face k na sou fkalw to kapelo. Na deis k ti paei na pei frouros! Trello party avrio sto Savino stis 9 pros timi ton arxigon mas.

AEKtsis

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε φιλε και εσυ μην το προκαλεις! την γνωμη του ειπε ο ανθρωπος

Ανώνυμος είπε...

ok re file anonyme.... ESI giati en tous edokes kourpatzin afou touti en i gnomi sou?

katalave pos oso dikaio je na exeis otan les pos nai, ishen je o marios MEGALO meridio efthynis gia persi, eisai o monos pou AKOMA asxoleisai me perisy.

mine jame kollimenos je enna peraseis kala.

cipher

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.