News Update :

Ζωγραφιά

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Η φωτογραφία που βλέπετε (πατήστε για μεγέθυνση) είναι μια ζωγραφιά ενός οκτάχρονου που τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά. Η αυθόρμητη δημιουργία του αγοριού αυτού συγκινεί αλλά ταυτόχρονα δίνει και ελπίδα για το μέλλον...

Ο μικρός αυτός πήγαινε τακτικά πέρσι και πρόπερσι στους αγώνες της ΑΕΚ, αλλά ακόμα και όταν δεν πήγαινε, λόγω της ακαταλληλότητας της ώρας ή της επικινδυνότητας του αγώνα, φρόντιζε να μένει ξύπνιος περιμένοντας τον πατέρα του να τον ενημερώσει για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Το ευτύχημα φέτος, όπως δηλώνει τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του, είναι η ώρα διεξαγωγής των αγώνων της Β' κατηγορίας, στους οποίους θα πηγαίνει ανελλιπώς. Είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς το αγόρι πληγώθηκε πολύ τόσο από τα κακά αποτελέσματα της αγαπημένης του ομάδας, όσο (φυσιολογικά) και από τις επιτυχίες των ομάδων των συμμαθητών του.

Η ευχή του παιδιού που ξεπροβάλλει μέσα από το σχέδιο του είναι ξεκάθαρη. Θέλει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, θέλει να πανηγυρίσει τίτλους, θέλει να γευτεί τη δόξα και να πηγαίνει σχολείο με το κεφάλι ψηλά και με την ευκαιρία να πειράξει κι αυτός κάποια μέρα τους συμμαθητές του.

Η αγνή αγάπη του αγοριού για την ΑΕΚ τον έκαναν να φτιάξει μια ζωγραφιά-ύμνο για την ομάδα του. (την έφτιαξε μόλις προχθές) Ο μάγκας αυτός είναι ΑΕΚ και δε ντρέπεται να το πει. Είναι πληγωμένος αλλά δεν το δείχνει, είναι περήφανος. Σ' αυτούς τους ΑΕΚτζήδες ανήκει η μελλοντική ΑΕΚ και με αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να μεγαλώνουν. Προτού αντικρύσω το σχέδιο αυτό, ήμουν πεπεισμένος πως οι μικροί μας φίλοι φέτος θα αλλάξουν το χρώμα της αθλητικής τους γκαρνταρόμπας από κιτρινοπράσινο σε γαλανόλευκο. Φαίνεται όμως πως οι μικροί καμιά φορά συμπεριφέρονται πιο ώριμα κι από εμάς τους μεγάλους. Αλήθεια, έτσι είμαστε κι εμείς οι μεγαλύτεροι, σταθεροί στην πίστη μας και την αγάπη μας, ή τα παρατάμε με την πρώτη δυσκολία και αρχίζουμε τη μουρμούρα και την ηττοπάθεια;

Βρέξει-χιονίσει, ο μικρός αυτός ΑΕΚτζής του χρόνου θα είναι παρών στα παιχνίδια της ΑΕΚ γιατί είναι ΑΕΚ ως το κόκαλο, εμείς θα είμαστε;





,
Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

KITEAS είπε...

Πολύ καλό το άρθρο φίλε.

Εμένα όμως το ερώτημα μου είναι πιο απλό.

Αν κάποια στιγμή ευτυχήσουμε να έχουμε ομάδα που να μπορέσει να πρωταγωνηστεί ΕΣΕΙΣ κύριε Χρίστο Ηλία ΕΣΕΙΣ κύριε Μιχάλη Παπαγεωργίου ΕΣΕΙΣ κύριε Τρύφωνος ΕΣΕΙΣ ο κάθε ένας "αδικημένος" συνάνθρωπός μας......Θα μας αφήσετε ?

Ανώνυμος είπε...

i sport day sinexizi tin kontra ke simera me anonimes spontes xaraktirizontas mas olous alites.

Kapios prepi na apantisi episimos

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ?

ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ XΟΡΟ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΧΝΑ – ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ? ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ?

ΕΚΡΙΝΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΒΡΟΧΗ) ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΕΜΑΣ? ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?
ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΣ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΧΙ.
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΚΑΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?

ΑΕΚ ΡΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕ ΜΑΣ ΠΑΛΕ ΑΕΚ ΘΑΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΦΙΝΙΚΟΥΔΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ Σ' ΑΥΤΟ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΜΨΕΙΜΗΡΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!! ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ! ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ Ι ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ!!!! ΝΑΙ Η ΑΕΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΕΝΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΞ ΡΙΓΚ....

Ανώνυμος είπε...

πειτε τωρα ολοι να δειτε την γραπτη δηλωσεις του Μαριου Πολοβιου! στο protathlima.com!!!

Ανώνυμος είπε...

epitelous kapios apantise stous kafrous!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΣΤΥΧΟΣ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ Η ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΞΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΕΝΙΚΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΛΕΙΞΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΚΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΙΜΙΣΗ

ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΘΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ!!
ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ . . .

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.