News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο Μάριου Έλληνα ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο με μια προϋπόθεση και δέσμευση συνάμα: τη σύσταση εταιρείας. Παρόλο που συζητήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν, εντούτοις αυτή τη φορά φαίνεται ότι οι προσπάθειες θα τελεσφορήσουν. Ποια είναι όμως η άποψη των οπαδών...

Το ερώτημα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι επισκέπτες του blog ήταν «Ποια η γνώμη σας για τη σύσταση εταιρείας;» και οι απαντήσεις ήταν οι εξής:

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι 3 ψήφοι
Είναι κάτι το θετικό που πρέπει να γίνει 30 ψήφοι
Χρειάζομαι περισσότερη ενημέρωση 14 ψήφοι
Είναι ανώφελη και δεν χρειάζεται 6 ψήφοι

Δύο σημαντικά συμπεράσματα εξάγονται:

Πρώτο
Οι περισσότεροι οπαδοί θεωρούν τη σύσταση εταιρείας ως ένα θετικό βήμα που πρέπει να γίνει. Ίσως πιστεύουν πως είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσουμε οικονομική ευρωστία αλλά και να μπουν έμμισθοι επαγγελματίες σε καίρια πόστα. Μιλώντας όμως με ανθρώπους που κατέχουν το θέμα θα μας διαβεβαιώσουν ότι η εταιρεία δεν είναι πανάκεια, κρύβει πολλούς κινδύνους και κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ρίσκο! Είναι γι’ αυτό το λόγο που πολλά σωματεία ακόμα δεν κατέστησαν εταιρεία και παραμένουν με το παραδοσιακό μοντέλο.

Δεύτερο
Μια σημαντική μερίδα οπαδών δηλώνουν ότι χρειάζονται περισσότερη ενημέρωση! Όντως η λέξη «εταιρεία» δεν αρκεί για να καταλάβει ο μέσος φίλαθλος τι πάει να γίνει. Πιστεύω ότι το διοικητικό συμβούλιο προτού επιχειρήσει τη μετεξέλιξη του σωματείου, οφείλει να ενημερώσει ενδελεχώς τον κόσμο για το τι πάει να κάνει. Ας φτιάξει ένα έντυπο απαντώντας στις απλές απορίες του κόσμου και διασκεδάζοντας τυχόν ανησυχίες! Το έντυπο μπορεί να σταλεί σε όλα τα ΜΜΕ, να δοθεί στο γήπεδο στα πρώτα φιλικά και φυσικά να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα. Η διαφάνεια πάντα φέρνει τα σωστά αποτελέσματα, οπότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα το συμβούλιο. Εξάλλου αρκετά μέλη ασχολούνται και επαγγελματικά με το θέμα και ως εκ τούτου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Το μόνο που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσουν είναι να ενημερώσουν τον κόσμο και φυσικά να ζητήσουν τη γνώμη του πριν να αποφασίσουν τελεσίδικα κάτι τόσο σημαντικό!



.
Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

PAMPOS είπε...

Φίλε ανώνυμε που ζητάς και άρον άρον απαιτάς ( με ποιο δικαίωμα?) την παραίτηση της διοίκησης Έλληνα και την χαρακτηρίζεις άχρηστη επειδή άφησε τον Τονίτο (αν όντως έφυγε)ελεύθερο για οποιονδήποτε λόγο λες και έφυγε ο μεσσίας της ΆΕΚ τότε σου απαντώ ότι το σχόλιο σου είναι ανάξιο σχολιασμού αλλά σε δικαιολογώ τόσο εσένα όσο και μερικούς άλλους που γράφουν ότι ασυναρτησία και βλακεία θέλουν απλά επειδή μας παραχωρείται αυτός ο χώρος από τον συγγραφέα του ιστολογίου.Με τις περισσότερες απόψεις που εκφράζονται συμφωνώ και εγώ.Όλους μας πόνεσε και μας πίκρανε ο υποβιβασμός αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και το μόνο που χρειάζεται είναι αρκετή υπομονή για το χτίσιμο της νέας ομάδας καθώς προηγήθηκε το χάλασμα του αποτυχημένου περσινού οικοδομήματος.Όλα θα κριθούν στην ώρα τους.Φίλε Ζαπατίστα αν μπορείτε και έχετε ενημέρωση για τα νέα της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ παρακαλώ όπως μας ενημερώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατος ο φίλος PAMPOS που όπως είπε....

“χρειάζεται αρκετή υπομονή για το χτίσιμο της νέας ομάδας καθώς προηγήθηκε το χάλασμα του αποτυχημένου περσινού οικοδομήματος.

Θέλω να σημάνω κάτι πολύ σημαντικό.
Διάβασα τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας να λεει με περηφάνια ότι ‘δεν μας αφήνει αδιάφορους ο Κώστας Ηλία αν μείνει ελεύθερος.

Και ρωτώ, με πια κριτήρια και στοιχεία κρίνεται και αποφασίζεται αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει και ενδιαφερόμαστε?

Εγώ μια μεταγραφή την δικαιολογώ βλέποντας την παρουσία του ποδοσφαιριστή (και προπονητή) στην σεζόν που έχει κλίση ή καλύτερα τα τελευταία 2 χρόνια. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαίρισης αφού τον περνούμε σαν παράδειγμα είχε μια καλή χρόνια πριν 4 ή 5 χρόνια στο Παραλιμνι. Τότε είχε δείξει ενδιαφέρον και το Αποελ. Μετά από αυτή την χρόνια έπιασε την κατηφόρα και ποδοσφαιρικά είναι τελειωμένος άρα για μένα δεν δικαιολογείται το ενδιαφέρον μας!
Εγώ θέλω την ομάδα μου να ενδιαφέρεται για παίχτες που στην προηγούμενη χρόνια είχαν καλή παρουσία. Παίχτες που είχαν επιτυχημένη προσωπική χρόνια και όχι αποτυχημένη! Από την Αλκή για παράδειγμα μόνο ένα παίχτης είχε επιτυχημένη χρόνια και έδειξε χαράκτρια και αυτός ήταν ο Ζαντι. Κανένας άλλος δεν δικαιολογείται να έρθει στην ΑΕΚ από την Αλκή με την αγωνιστικότητα που είχε!
Επιτυχημένες λύσεις θέλουμε επειδή εμείς ήμαστε ακόμα της ιδέας ότι μόνο επιτυχημένες λύσεις αρμόζουν στην ΑΕΚ όχι αποτυχημένες!

Δεν μιλώ μόνο για φέτος επειδή καταλάβω ότι φέτος έχει τεράστιες δυσκολίες να φέρουμε καλούς παίχτες μιλώ γενικά.

(Τώρα αν θα το πάρουμε τον Κώστα Ηλία για ένα χρόνο μόνο για να βοηθήσει στο σκοράρισμα στην β κατηγόρια και μετά να φύγει τότε εντάξει αυτό έχει την λογική του.)

Andreas Nicolaou είπε...

Αν είναι ποτέ δυνατόν να βγαίνουν κάποιοι και να κατηγορούν αυτά τα άτομα της νέας διοίκησης που έβαλαν το κεφάλι τους απο κάτω στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της ΑΕΚ και δεν δείλιασαν όπως κάποιοι άλλοι. Μόνο στην Κύπρο και την Ελλάδα μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο, πουθενά αλλού. Οι ανθρώποι ήρθαν και ανέλαβαν εκεί που κανένας δεν έδειχνε ενδιαφέρον και αντί να τους πούμε και ένα ευχαριστώ όλο τους κατηγορούν κάποιοι αν είναι ποτέ δυνατον πριν καν δούμε τα έργα τους. Έφυγε ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μηνά ντάξει το δέχομαι ότι συναισθηματικά όλοι μας νιώσαμε κάπως άβολα και ομολογουμένως ήταν κάτι που δεν το επιθυμούσε κανένας γιατί αυτός ο άθρωπος σύνδεσε το όνομα του με την ΑΕΚ και την αγάπησε σαν φανατικός οπαδός της και όχι σαν ποδοσφαιριστής της. Από την άλλη όμως, είναι καιρός κάποιοι να το πάρουν απόφαση ότι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν σηκώνει ούτε τον παραμικρό συναισθηματισμό. Το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ' 'όλα επαγγελματικό και ως τέτοιο πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Είναι πλέον επιχείρηση. Έχεις εργάτες, αν είναι καλοί τους αφήνεις αν δεν είναι και τόσο καλοί φέρνεις άλλους. Όσο αφορά τον Κωνσταντίνο Μηνά η προσωπική μου άποψη ήταν ότι ναι όντως έπρεπε να μείνει όχι για αγωνσιτικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς ειδικά απο τη στιγμή που το δληώσε ο ίδιος. Είναι κοινά όμως αποδεκτό ότι ο αρχηγός μας όσο κι' αν τον υπεραγαπάμε δεν θα μπορούσε να προσφέρει και πολλά πλέον στην ομάδα έχοντας ήδη κλείσει τα 35 του χρόνια. Ο προπονητής πιθανόν να θεώρησε ότι παρά να υπάρχει στο ρόστερ και να μην χρησιμοποιείται καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει απο τώρα τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά. Δεν είμαι θαυμαστής του Σάββα Κωνσταντίνου έτσι για να το ξεκαθαρίζω αλλά ας του δώσουμε μιά ευκαιρία να μας δείξει τα αποτελέσματα του και μετά να τον κατακρίνουμε ή να τον επιβραβεύσουμε. Αν κάνει λάθη θα αποχωρήσει και όλοι θα τον αποδοκιμάζουμε, αν όμως δεν κάνει θα του πεί κάποιος ευχαριστώ; Δεν νομίζω. Οπότε κάντε υπομονή αφήστε το διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με τον προπονητή να υλοποιήσουν το νέο πλάνο που έχουν υπόψη και εγώ θα είμαι ο πρώτος μέσα απ' αυτό εδώ το blog που θα τους κρίνω και μάλιστα αυστηρά. Δεν ωφελεί σε τίποτε απολύτως να λασπολογούμε κατα όποιουδήποτε από τη στιγμή που ο προγραμματισμός δεν ολοκληρώθηκε καν και το πιο σημαντικό δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο δείγμα από την νέα ΑΕΚ. Μέχρι να δούμε με τα μάτια μας αυτό που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε. Φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια για αναδόμηση της ομάδας εκ βάθρων και δίνεται ιδιαίτρη έμφαση στην απόκτηση νεαρών ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Είδατε όλοι τι πάθαμε με κάτι παίκτες τύπου Μάγκνο Μοσελίν,Δασκαλάκη, Νουαφόρ, Μεσίκα που τους φέραμε μετα βαϊων και κλάδων και δαπανώντας μάλιστα μεγάλα χρηματικά ποσά και στο τέλος ούτε το ένα τοις εκατό αυτά που πήραν από την ΑΕΚ δεν το έδωσαν πίσω.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ?
ΤΟ BASKET!
Ο ΤΟΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ......ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ! ΕΚΛΕΙΣΕ!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ! ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΕ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝ ΜΑΣ!

ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!
ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ BASKET ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ Η ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή συμφωνώ μαζί σου. Πράγματι ο Π.Ο.Λ. και Α.Ε.Κ ήταν φοβερές ομάδες στο μπάσκετ. Τελικά τι έγινε και αφήσαμε να χαθεί ένα σημαντικό μέρος της ένδοξης ιστορίας των 2 αυτών ομάδων; ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...Αυτό που με προβληματίζει και εμένα είναι μήπως και πάθουμε τα ίδια και στο ποδόσφαιρο. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ηττοπάθεια είναι το μεγαλύτερο μας μειωνέκτημα. Απλά να σκεφτέιτε στην χρονιά που πέρασε, παίζαμε με Ανο, Αποέλ, Ομόνοια, Απόλλων, ΑΕΛ, και θεωρούσαμε τα παιχνίδια πριν αρχίσουν ΧΑΜΕΝΑ. Με τέτοια μυαλά δεν θα πάμε μπροστά. Ίσως τελικά μείνουμε μια παλιά ανάμνηση στον ποδοσφαιρικό χάρτη του τόπου μας.
Σίγουρα αυτοί που ανάλαβαν την ΑΕΚ σε αυτή την χρονική περιόδο με το να τους πυροβολούμε τίποτα δεν κερδίζουμε. Ας σταθούμε δίπλα τους γιατί τώρα μας χρειάζονται. Το ίδιο και ο προπονητής μας, ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που περίμενε να δείξει από τι είναι φτιαγμένος.
Ας σταματήσουμε να πυροβολούμε τους πάντες και μεταξύ μας και ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που ανάλαβαν την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας μας. Είδατε την ομάδα μας U21..Τέτοια παιδιά θέλει η ΑΕΚ και ας το καταλάβομε ΟΛΟΙ ΜΑΣ...Μόνο με δικά μας παιδιά θα πάμε μπροστά, και όχι με τον κάθε ακριβοπληρωμένο ξένο που έρχεται για διακοπές και να φύγει όταν τελειώσει το συμβόλαιο του. Ας το καταλάβουμε ΟΛΟΙ, οπαδοί, τεχνική ηγεσία, Δοίκηση, διαφορετικά θα γίνουμε μια ανάμνηση του πρόσφατου παρελθόντος...
ΕL Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

gt na men erti o megalos thomassssssssss o opios ekame tin aek na megalourga ke na gama oles tis omades..ke mas ebale ke sto parskiniooo...thoma se theloum

theodoros είπε...

eleutheros o tsitaisvili...polla kala lisi kai epilogi eidika gia fetos..

Andreas Nicolaou είπε...

Συμφωνώ με τον Θεόδωρο. Πολύ καλή περίπτωση για την δεδομένη στιγμή ο Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι. Μπορεί να μην είναι παίκτης-αστέρι αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστή μηχανάκι που παλεύει σε όλο το παιχνίδι και τρέχει ακούραστα. Θεωρώ ότι με δεδομένο ότι πλέον θα αγωνιζόμαστε στηβ Β' Κατηγορία ο Τσιταϊσβίλι είναι μια πολύ καλή λύση. Εκτός του Τσιταϊσβίλι έμειναν ελεύθεροι και οι Φλορέα και Σεγκιρί από το Αποέλ και αν υπάρχει διάθεση να ρίξουν κατα πολύ τις οικονομικές τους απαιτήσεις είναι εξαιρετικές λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο (12.05.09 - 12.27)
Αν εν για πλακα που το εγραψες το σχολιο σου εν πολλα καλο, εαν οχι θελεις ψυχιατρο.

Ανώνυμος είπε...

PIO EN TO PROBLIMA SOU NA ERTI O THOMAS....EXI KALITERO OI GI AUTO MEN LALITEEEEEEEEE...ETO EMPIKE TOUTOS KE POU KEIAME POU FERNAME PEXTARADES ESTO KE AN DEN EPIASAN FETOS..PIANOUME EUSTATHIOUUUUUU KE KATI ALLOUS AXAPAROUS

Andreas Nicolaou είπε...

Καταρχήν φίλε ανώνυμε αν είναι δυνατόν την επόμενη φορά γράψε επώνυμα για να γνωρίζουμε τουλάχιστον σε ποιον απευθυνόμαστε. Δεν θα σχολιάσω καθόλου τα όσα ανάφερες για τον πρώην πρόεδρο Θωμά Κυριάκου γιατί πολύ απλά δεν ωφελεί σε τίποτε να συζητούμε ανθρώπους που ότι κι' αν έγινε ανήκουν στο παρελθόν. Όσο αφορά τους παικταράδες που λες ότι αποκτούσαμε επί Θωμά Κυριάκου θα ήθελα επ' ευκαιρίας να σε υπενθυμίσω ότι οι παικταράδες που ήρθαν φέτος στην ΑΕΚ άντεξαν άλλοι ένα 5μηνο-6μηνο και άλλοι το πολύ 9μηνο γιατί πολύ απλά ήταν οι χειρότεροι των χειροτέρων. Διονίσιο Μέντεζ, Μάγκνο Μοσελίν, Έρεζ Μεσικά, Δημήτρης Δασκαλάκης, Πέδρο Εντνίλσον, Μάρτιν Άμπραχαμ, Γιόζεφ Νουαφόρ, Γίρι Μπόμποκ και το αστέρι Μαγιεμπί. Αν ξέχασα κάποιον συγχωράτε με. Αυτοί ήταν οι παικταράδες που εσύ αποκαλείς και τους οποίους έφεραν πέρσι το καλοκαίρι Θωμάς Κυριάκου & Σία. Μάλιστα κάποιους απ' αυτούς τους κάναμε και πολύ ψηλά συμβόλαια μπας και μας τους κλέψουν μέσα από τα χέρια μας.
Και έρχεσαι να αποκαλείς τον Ευσταθίου αχάπαρο προτού τον δείς. Σε πληροφορώ ότι ο νεαρός Αδάμος Ευσταθίου ξέρει πολύ μα πολύ περισσότερη μπάλα απο όλους αυτούς που ανάφερα πιο πάνω και θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους του χρόνου και θα το δείς. Πρόκειται για νεαρό, ταλαντούχο και πολύ εξελίξιμο παίκτη και είμαστε το λιγότερο αχάριστοι και ανεύθυνοι να κρίνουμε έτσι ένα ποδοσφαιριστή προτού τον δούμε μόνο και μόνο επειδή δεν κουβαλά στις πλάτες του πλούσιο βιογραφικό και μεγάλο όνομα όπως π.χ κάτι Νουαφόρ, Μεσίκα, Μοσελίν....

Ανώνυμος είπε...

Κανενα προβλημα φιλε μου να τον φερουμε πισω, να μας φερει παικταραδες τζε να μεν μας φκουν παλι.... τζε καλη υγεια.
Εχω το τηλεφωνω του Μικελιδη αν το θελεις.........

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστά φιλέ αυτά που του είπες.
Καταρχάς δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός φιλέ αν κάθεσαι και περιμένεις και κάνεις συγκρίσει τις μεταγραφές που κάναμε στην πρώτη κατηγορία με τις μεταγραφές που κάνουν φέτος! Αυτό από μόνο του δείχνει ποσό λάθος σκέφτεσαι!
Άσε που πέρσι ούτε ένα ποδοσφαιριστή να ξέρει μπάλα δεν πήραμε το καλοκαίρι.

Δεύτερο, τον Ευστάθιου τον ειδές να παίζει μπάλα? Εγώ τον είδα. Πολύ κάλος παίχτης, ικανότατος και ο Νεγκρι. Για τον άλλο όμως της Σαλαμίνας έχω τις αναμφίβολες μου.

Τρίτο, έχουμε πολύ καιρό ακόμα και αφού φύγουν και οι τελευταίοι που μας καταδίκασαν τότε θα αρχίσει να γεμίζει και η ομάδα. Κάνε 2 μήνες υπομονή!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.