News Update :

Η επιστροφή! - UPDATED

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Πρωταπριλιά σήμερα και ως είθισται το blog έγραψε και το δικό του ψεματάκι... Παρόλο που η επιστροφή του King είναι ο πόθος όλων μας εντούτοις δεν έχουμε πληροφορίες ότι έχει βολοδοσκοπηθεί και συμφώνησε να επιστρέψει. Εμείς ευχόμαστε ότι η νέα διοίκηση πιστέψει στο απίστευτο και καταφέρει να μας φέρει πίσω το «βασιλιά»!

Η φημολογία ξεκίνησε εδώ και μία εβδομάδα, όμως τις δύο τελευταίες μέρες εντάθηκε! Πρόκειται για μια είδηση που θα μας ευχαριστήσει και θα μας ενθουσιάσει πολύ. Ναι, η επιστροφή του... Sunny Kingsley πλησιάζει!!!

Η νέα διοίκηση με αξιέπαινες προσπάθειες έχει καταφέρει να πείσει τον King να επιστρέψει στην ομάδα και απομένει ο διακανονισμός με την ομάδα του. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο King έχει δεθεί πάρα πολύ με την ομάδα μας, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι φανατικός οπαδός της. Η διαβάθμιση μας τον έχει στεναχωρήσει και νιώθει ότι έχει χρέος να ανταποδώσει στην ομάδα για τις καλές στιγμές που του χάρισε, αλλά και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει παίρνοντας και μια πλουσιοπάροχη μεταγραφή.

Επίσης, όσοι ξέρουν το Sunny γνωρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος με κεφαλαίο «Α». Τα ιδανικά του είναι υπεράνω λεφτών και δόξας. Δεν το ενδιαφέρει να θησαυρίσει από το ποδόσφαιρο, εξάλλου με το μισθό που παίρνει στην Ουκρανία έχει ήδη εξασφαλίσει το μέλλον του. Αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο με ρομαντικό τρόπο και καθοδηγείται πάντοτε από τις αξίες που έχει ως άνθρωπος. Πρόκειται για μια σπάνια και ωραία περίπτωση ανθρώπου που θα είναι μεγάλη μας τιμή να τον έχουμε ξανά στο ρόστερ μας.

Εάν τελικά ο King επιστρέψει η παρουσία του θα τον καταστήσει τον απόλυτο star της ομάδας και φυσικά η επάνοδος στην Α' κατηγοριά θα θεωρείται δεδομένη!!!
Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειπαμε ξανα οτι πρεπει να ειμαστε σοβαροι και να μεην γραφουμε κατι ετσι απλα για να γραφουμε.

Ο Κινκσλει θα ηταν οτι καλυτερο να επεστρεφε στην ομαδα μας ομως αν βρεθουν οι 550.000 που εδωσε η ομαδα του και πες οτι βρεθηκαν και οι 330.000 που ειναι ο μισθος του για ενα χρονο, να σας θυμησω οτι δεν ειναι ουτε απο την Δροσια ουτε απο την Χρυσοπολιτισα ειναι απο την ΝΙΓΗΡΙΑ = ΞΕΝΟΣ και ξενος δεν υπαρχει στην β' κατηγορια!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

(sound of drum roll) ha ha ha hi hi hi ho ho hi hi ho HA!

Joker

PAMPOS είπε...

Ωραίο το πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο.Ίσως αν είμαστε τυχεροί να ξαναδούμε τον Σάνι να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα στα επόμενα χρόνια.Σάνι Κινγκσλει ο απόλυτος σταρ και το μεγαλο μας ίνδαλμα.Απλά ο μεγαλύτερος σε αξία και ήθος ποδοσφαιριστής που αγωνίστικε στην ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

kalimera paidia. kostas. poso sigouro ine afto pou grafete? mipos einai protapriliatiko asteio?-)

Ανώνυμος είπε...

kalo to astio alla pezete lio men ton pono mas

anw kanena neo pou to filiko kai gia paiktes an xerete?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.