News Update :

Ας κάνουμε λίγα Μαθηματικά

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος 2008-09, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου, αν και κάπως αργοπορημένα, να γυρίσω το κεφάλι για τελευταία φορά λίγο πίσω και να αναλογιστώ τη χρονιά που πέρασε για την ομάδα μας. Αρκετοί φίλοι έχουν κάνει το δικό τους απολογισμό για την περσινή χρονιά με πολύ εύστοχες τοποθετήσεις. Γι’ αυτό κι εγώ θα προσπαθήσω να ξεφύγω λίγο από τα λόγια, αφού λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε και να αναλύσω τη χρονιά που μας πέρασε με αριθμούς, με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σημεία της. Εξάλλου με τα στοιχεία που θα ακολουθήσουν, μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τη φετινή πορεία της ομάδας μας.
Παρακάτω παραθέτω τα στατιστικά της ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια, στα οποία θα βασιστώ για να κάνω συγκρίσεις. (πατήστε για μεγέθυνση) Οι συγκρίσεις θα βασιστούν στις 26 αγωνιστικές και όχι στις 32, για να είναι αντικειμενική η σύγκριση με προηγούμενες χρονιές. Εξάλλου για να φανεί η πρόοδος σε οποιοδήποτε τομέα, πρέπει να συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν, με ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.
ΒΑΘΜΟΙ
Η τέταρτη θέση όπως ξέρετε αποτελεί ισοφάριση του προσωπικού μας ρεκόρ καθώς το έχουμε ξανακάνει δυο φορές μέχρι τώρα με πιο πρόσφατη την περίοδο 1998-99 όπου η συγκομιδή των 45 βαθμών μας έδωσε την τέταρτη θέση. Στα 26 φετινά παιχνίδια η ΑΕΚ συγκέντρωσε 41 βαθμούς σε ένα ομολογουμένως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που εύκολα ματς δεν υπήρχαν. Έχουμε συγκεντρώσει ακόμα 2 φορές 41 βαθμούς, τις περιόδους 1999-2000 και 2001-2002 που μας κατέταξαν στην 7η θέση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα μισά περίπου από τα περσινά παιχνίδια (12/26) ήταν νικηφόρα για την ομάδα μας και μας δώρισαν 36 βαθμούς. Οι ισοπαλίες ανήλθαν στις 5 και μετρούμε και 9 ήττες. Ομάδα όμως που θέλει να πρωταγωνιστεί δεν πρέπει να ξεπερνά τις 5 ήττες. Φυσικά και οι ισοπαλίες είναι επικίνδυνες καθώς σε ανακουφίζουν που δεν έχασες, όμως δε σε ανεβάζουν βαθμολογικά. Ρεκόρ νικών των τελευταίων 10 χρόνων είχε γίνει πάλι την περίοδο 1998-1999 (14 νίκες). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι λιγότερες ήττες που δεχθήκαμε από το 1997-98 ήταν 8 και καταγράφηκαν για τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους, συμπεριλαμβανομένης και της περσινής.

ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

Αν και τέταρτοι, εντούτοις επιθετικά οι αριθμοί λένε πως ήμασταν «άσφαιροι». Κι αυτό γιατί πετύχαμε μόλις 34 γκολ (1,3 ανά παιχνίδι)-(7η καλύτερη επίθεση), κυμαινόμενοι στα ίδια επίπεδα με την προπέρσινη χρονιά. Πέραν τούτου, υπήρχαν και 6 παιχνίδια στα οποία δε σκοράραμε. Τα 63 γκολ της περιόδου 1998-99 (2,42 ανά παιχνίδι) καταδεικνύουν πως είμαστε πολύ πίσω από το να ονομαζόμαστε «επιθετική ομάδα». Ωστόσο δεν ήταν αρκετά για διάκριση ούτε τότε, καθώς είχαμε δεχτεί 45 γκολ (1,73 ανά παιχνίδι) ενώ φέτος μόνο 32 (1,23 ανά παιχνίδι) Αυτά είναι και τα λιγότερα τέρματα που δεχθήκαμε τα 10 τελευταία χρόνια ενώ είχαμε και την 4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, η οποία παρεπιπτόντως σε 12 παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ. Τα πιο πάνω στατιστικά μαρτυρούν πως πρέπει να υπάρχει τόσο δυνατή επίθεση όσο και δυνατή άμυνα σε μια ομάδα για κρατηθεί στα ψηλά. Τα πολλά γκολ δε σου προσφέρουν τίποτε, από τη στιγμή που η άμυνα σου «μπάζει». Αποτέλεσμα, η διαφορά τερμάτων μας με μόλις 2 γκολ υπέρ. Ενώ οι τρεις πρωτοπόροι μετρούν 36, 32 και 14 τέρματα διαφορά αντίστοιχα.

ΕΝΤΟΣ VS ΕΚΤΟΣ

Η ομάδα μας στα εντός έδρας παιχνίδια σημείωσε 15 τέρματα και δέχθηκε 17 ενώ συγκέντρωσε 19 βαθμούς. Στα εκτός έδρας παιχνίδια τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα καθώς σημειώσαμε 19 γκολ, δεχθήκαμε 15 και συγκεντρώσαμε 22 βαθμούς. Μόνο 5 φορές γευτήκαμε τη χαρά της νίκης στο Γ.Σ.Ζ., φέραμε 4 ισοπαλίες και ηττηθήκαμε και 4 φορές. Μακριά από τη Λάρνακα νικήσαμε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια (7), μόλις 1 ισοπαλία και μετράμε και 5 ήττες. Το θέμα όμως δεν είναι ότι παίξαμε καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Απλά φτάσαμε στα αναμενόμενα επίπεδα απόδοσης, παίξαμε ποδόσφαιρο, ενώ στα εντός έδρας παιχνίδια δεν πιάσαμε την αναμενόμενη απόδοση και ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Άρα το πρόβλημα είναι ότι το «σπίτι μας» δεν το νιώθαμε… σπίτι μας. Πράγμα που εύκολα εξηγείται καθώς στα περισσότερα παιχνίδια η κερκίδα μας δεν είχε τον αναμενόμενο ενθουσιασμό.

ΓΚΟΛ-ΣΚΟΡΕΡ

Θέλοντας να αξιολογήσω την επιθετική γραμμή αυτή καθαυτή θα συμπεριλάβω και τα 12 τέρματα του Γ’ γύρου. Σύνολο τερμάτων 46. Από αυτά έχουν επιτευχθεί:

13 γκολ από σουτ / πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής
3 γκολ από σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής
5 γκολ από ομαδική προσπάθεια
4 γκολ από εκτελέσεις φάουλ (απευθείας και μη)
4 γκολ από πέναλτυ
5 γκολ από ατομικές ενέργειες
5 γκολ με κεφαλιές (όχι στημένα)
5 γκολ από κόρνερ
2 αυτογκόλ αντιπάλων

Στατιστικά:
28,26% των τερμάτων έχουν επιτευχθεί από στημένη φάση (13 γκολ)
60,87% των τερμάτων έχουν επιτευχθεί με σουτ / πλασέ / κεφαλιά εντός περιοχής (28 γκολ)
6,52% των τερμάτων έχουν επιτευχθεί από σουτ εκτός μεγάλης περιοχής (3 γκολ)
4,35% των τερμάτων έχουν επιτευχθεί από αντιπάλους (2 γκολ)

Οι σκόρερ της ομάδας μας τη χρονιά που μας πέρασε έχουν ως εξής:
Κίνγκσλεϊ 11
Ράζιτς 5
Μ. Νεοφύτου 4
Αντόρνο 4

Γιαννάουσκας 4

Ρέι 3

Γκονζάλες 3

Χρίστου 2

Βόουτερ 2

Πάιβα 2

Ράνεμ 2
Καουντέρα 1
Τινίνιο1

Αυτογκόλ 2


Αναμφισβήτητα η πολυφωνία στην επιθετική μας γραμμή ήταν δεδομένη. Δεν είναι και λίγο να έχεις 13 ποδοσφαιριστές που χρίστηκαν σκόρερ. Από αυτούς οι 8 είναι επιθετικοί-μεσοεπιθετικοί, οι 3 είναι μέσοι και οι 2 είναι αμυντικοί. Τη μερίδα του λέοντος αναμφισβήτητα κατέχει ο πρώην «βασιλιάς» της ομάδας μας, ο Κίγκσλει με 11 τέρματα. Με 5 γκολ ακολουθεί ο βόσνιος Ράζιτς που μας ξελάσπωσε αρκετές φορές αν και δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα 35 από τα 46 γκολ έχουν επιτευχθεί από ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μας. Από τους περσινούς μας σκόρερ παραμένουν μόνο οι Ατόρνο, Γκονζάλεζ και Ράνεμ. Φυσικά στηρίζουμε πολλά στο Νουαφόρ και τους υποψήφιους για απόκτηση Μέντεζ και Μπα. Μην ξεχνάμε και τον Τζόσουα που ακόμα να τον χαρούμε. Ακόμα υπάρχει και ο Μοσελίν που είναι σπεσιαλίστας στα στημένα αλλά και ο…χρυσοκέφαλος Δασκαλάκης. Δίχτυα μπορούν επίσης να βρουν και οι Γκαβατόρτα και Μεσίκα, όπως και τα φαρμακερά σουτ των Περγκλ και Κάσιο. Ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί πρέπει εκτός από το δεινό στράικερ, να έχει παίκτες από κάθε γραμμή που να είναι ικανοί να σκοράρουν. Πεποίθησή μου είναι πως θα συνεχιστεί η πολυφωνία στην επίθεση και του χρόνου έχοντας ταυτόχρονα και 1-2 παίχτες κοντά στα 10-15 γκολ.

ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εμβόλιο στην αρρώστια που ονομάζεται «ξένοι παίκτες» φαίνεται να έχει κάνει η ομάδα μας την περσινή περίοδο. Με μεγάλη μας ικανοποίηση παρακολουθούσαμε την Α.Ε.Κ. να αγωνίζεται κάθε ματς με τουλάχιστον τρεις κύπριους ποδοσφαιριστές στην αρχική εντεκάδα. (27,27%) Ακόμα όμως και στις αλλαγές ο προπονητής εμπιστευόταν να ρίξει στο παιχνίδι κύπριους παίκτες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τρία νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας μας και τους κύπριους που χρησιμοποιήθηκαν στην αρχική ενδεκάδα. Αν βρείτε άλλη ομάδα που άγγιξε αυτά τα ποσοστά παρακαλώ να μου το πείτε, αν και θα δυσκολευτείτε.
ΑΛΚΗ – ΑΕΚ 0-2 5 στους 11 ποσοστό 45,45%
ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 1-0 6 στους 11 ποσοστό 54,54%
ΑΕΚ – Εθνικός 1-0 6 στους 11 ποσοστό 54,54%

Ελπίζω πως και φέτος θα υπάρχουν αρκετοί κύπριοι στην πρώτη γραμμή της ομάδας μας.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Ένα θέμα που με βρίσκει κάθετο στην άποψη των περισσότερων ΑΕΚτζήδων, που ακόμη και σε άρθρα το έχω διαβάσει, είναι πως η προσέλευση των οπαδών πέρσι ήταν απογοητευτική. Τους διαβεβαιώ πως η προσέλευση των ΑΕΚτζήδων όχι μόνο στο Γ.Σ.Ζ. αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν αυξημένη σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Πιστεύουμε πως από τη μια χρονιά στην άλλη θα αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των φιλάθλων της ΑΕΚ; Δυστυχώς τέτοια πράγματα δε γίνονται. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος, επιτυχίες, τίτλοι, συσπείρωση και σωστό marketing. Για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου παραθέτω τα πιο κάτω στοιχεία.
(α) Πέρσι πουλήθηκαν σχεδόν 1300 εισητήρια διαρκείας, ο μεγαλύτερος αριθμός από κάθε άλλη χρονιά.
(β) Απλά να θυμίσω την πρεμιέρα με τον Άρη όπου παρευρέθηκαν 3000 ΑΕΚτζήδες. Κι εγώ θα ήθελα να ήταν περισσότεροι αλλά ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν όλα τα πιο πάνω που προανέφερα.
(γ) Αν και στα περισσότερα παιχνίδια η κερκίδα ήταν σιωπηλή, εντούτοις είχαμε ξεσπάσματα τα οποία δεν είχαν προηγούμενο και αναφέρω ορισμένα:
- Πρώτη φορά είδαμε οργανωμένη προσπάθεια (ΑΕΚ-Ομόνοια 1-0) με τα σημαιάκια. Ακόμα κι ο αρχηγός το παραδέχτηκε ότι η ατμόσφαιρα εκείνο το βράδυ ήταν φανταστική.
- Επίσης πρώτη φορά είδα να φωνάζουμε ασταμάτητα για ένα ολόκληρο ημίχρονο. (ΑΕΚ-ΑΝΟ 1-1 και όχι μόνο...)
- Τέλος, πρώτη φορά είδα την κερκίδα μας να συνεχίζει να τραγουδάει μετά που δεχόμαστε γκολ. (ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ 2-1)
Αν όλα αυτά δε δείχνουν πρόοδο τότε τι δείχνει; Αναμφισβήτητα η νοοτροπία μας πάει να αλλάξει αλλά αυτό θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Ο πυρήνας πρέπει να δουλέψει σκληρά, αλλά και η διοίκηση με έξυπνες κινήσεις να "πουλήσει το προϊόν της".
(δ) Τελευταία τρανή απόδειξη που πρέπει να μας αφήνει ικανοποιημένους από την πρόοδο στο θέμα εισιτηρίων είναι το γεγονός ότι είχαμε αισθητή αύξηση στα εντός έδρας παιχνίδια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Στα 13 εντός έδρας παιχνίδια των 26 αγωνιστικών του Α’ και Β’ γύρου πωλήθηκαν 19873 εισητήρια ( 1528 οπαδοί ανά παιχνίδι) σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που είχαν πουληθεί 16350. Αύξηση 21,54 %. Αν και αυτοί οι αριθμοί είναι το άθροισμα πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς της ΑΕΚ και στις φιλοξενούμενες ομάδες, εντούτοις πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί όσο αυξάνονται οι αριθμοί αυτοί, αυξάνονται και τα έσοδα για το σωματείο μας. Αν υποθέσουμε ότι η αύξηση θα συνεχιστεί με το ίδιο ποσοστό τότε μπορούμε με μια καλή πορεία να είμαστε αισιόδοξοι πως ο αριθμός φέτος θα ανέλθει στα 24154 εισητήρια! Αυτά χρειάζονται λοιπόν για να ανεβούν τα ποσοστά των οπαδών μας: υπομονή, σταθερότητα, αγάπη για την ομάδα, καλή πορεία και κυρίως σωστό και μεθοδικό marketing.








.


.

.
Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Λάρνακας υπέβαλε ο αναπληρωτής πρόεδρος και υπεύθυνος της επιτροπής προγραμματισμού, Μάριος Πολυβίου. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ είχε ήδη πάρει την απόφασή του, την οποία κοινοποίησε σε όλα τα μέλη αλλά και τον πρόεδρο του Δ.Σ. των "κιτρινοπράσινων".

Οι λόγοι της παραίτησης του κυρίου Πολυβίου είναι δύο.

Ο πρώτος λόγος είναι οι διαφωνίες που υπήρξαν και υπάρχουν στα θέματα προγραμματισμού και ο δεύτερος ότι το Δ.Σ. δεν ακολούθησε το συμφωνηθέν -από το καλοκαίρι- μοντέλο διοίκησης.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Afto mas eleipe twra... H paraithsh tou anaplhrwth proedrou kai ypefthinou programmatismou, Mariou Polyviou irthe san epistegasma olis aftis tis adikhs h dikaihs kritikis pou askeitai apo merida tou kosmou pros to Dioikitiko Symvoulio gia kapoies epiloges toy. Xwris na lew oti tassomai yper tis mias i tis allis plevras se oti afora tin prokeimenh periptwsh, en toutois nomizw einai emfanes oti se kapoious to paraxaidema den aresei kai tous gargallaei epikindyna. Gia to kalo kai mono tis omadas mas, den thelw na epektathw pereterw. Elpizw i ekseliksi afti na mhn exei parenergeies sto agwnistiko kommati giati kati tetoio tha einai katastrofiko. Exw terastia empistosynh ston proponhth mas kyrio Klinger kai eimai apolyta sigouros oti einai ikanos na odhghsei thn omada mas poly pshla. Afto to anaferw kathws to teleftaio diasthma akougetai apo kapoious oti oi epiloges sto kefalaio programmatismou den feroun apokleistika kai mono tin sfragida tou kyriou Klinger. Kati tetoio asfalws kai den mporei kaneis na to gnwrizei, tha stathw omws se ena kai mono shmeio. Den kserw poia einai h dikh sas gnwmh alla exw thn pepoithisi oti h proswpikothta pou ekpempei pros ta eksw o proponhths mas Nir Klinger den afhnei kanena ma kanena perithwrio ston opoiondhpote na paremvei ergo pou epitelei. Toulaxiston etsi thelw na pistevw.
Kleinontas tha ithela na anaferthw kai se kapoious pou askoun kapoiou eidous kritiki stin omada mesa apo tis emfaniseis sta filika alla kai se oti afora to kefalaio programmatismou to opoio opws fainetai den exei akoma kleisei. Thelw na diefkrinisw oti den vriskw adiko ston opoiondhpote agno filathlo tis AEK mporei na ekane kati tetoio giati sigoura kapoia gegononta xrizoun kritikhs. Apo thn allh, tha sistisw se olous mas ypomonh na afhsoume thn texnikh hgesia na doulepsei opws afti kserei kalytera kai na tous krinoume olous epeita ek tou apotelesmatos. H kritikh pou askeitai twra, kalopisth afenos, afeterou omws den odhgei pouthena kathws oti einai na ginei tha ginei. Xana tonizw oti exw poly megalh empistosynh ston kyrio Klinger kai eimai apolyta sigouros oti me afto ton proponiti ston pagko i AEK tha exei megales epityxies an kai efoson afethei aperispastos na doulepsei kai na perasei tin dikh tou filosofia kai nootropia stous podosfairistes. To deigma pou exoume apo tin persinh parousia tou kyriou Klinger apodeiknyei tou logou to alithes. Den tha mpw sthn diadikasia na ksana anaferw ta epiteugmata tou proponhth sthn persinh poreia ths AEK kathws oloi ta gnwrizoume. Ypomonh loipon kai ksana ypomonh.
Kati mou leei oti fetos xwris tympanokrousies kai athoryva, ta pragmata tha einai kalytera kai polloi tha trivoun ta matia tous kai tha ekplagoun thetika apo tin poreia tis omadas mas..
AEK ZOYME PRWTATHLITRIA NA SE DOYME

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..file finikouda na se evharistiso gia ta kala sou logia kai na sou po kai ena megalo evharisto gia tounti prospathia pou kamnete me ton zapatista se tounto blog..niotho polla xaroumenos pou ivra epitelous enan topo elevtheris ekfrasis tis apopsis mou gia tin omada afou ontas fititis eimai makria kai en mporo na simmetexo stin omada afou apousiazo..kai tounto prama theoro to para ma para polla simantiko giati eimai sigouros oti kai ta atoma tis diikisis diavazoun tis apopsis mas kai oi kiprioi podosferistes diavazoun tin kritiki pou askoume,panta kalopista, pou sigoura voitha tin omada na veltiothi sto sinolo tis..oso afora tin paretisi tou mariou poliviou den tha mpo sti diadikasia tou giati egine ti egine alla nomizo oti simantiko rolo pezi i apomakrinsi gavatorta,monesterelo..fenete oti oi anthropoi tis diikisis exoun kapio kerdos apo tous pextes pou erxonte kai einai kati pou isos dimiourgi tountes antiparathesis..emena prosopika den mou kaigete karfi an vkali lefta o thomas, o polyviou kai o opiosdipote apo pextes pou erkounte stin omada mou apla thelo na einai paixtes 1is grammis pou tha anevazoun epipedo tin omada mou..simera stin proponisi eida ton mpa na afini pali poli kales entiposis sto 3/4 tou gipedou diterma pou diexixthi..dixni na einai poli dinatos,me kalo kratima tis mpalas kai telioni kai tis fasis tou..aapenanti se pergl-mixail amintiko didimo dimiourgise polles fasis..o dionisio mentez itan ligo kourasmenos kai den mporese na dixi kai polla pragmata xoris na simeni kai tipota avto..an erthi avrio o masounti kai klisi kai o mendez tote theloume oposdipote ena kofti sti thesi tou gavatorta..kai sigoura o mpa tha einai diskolo na apoktithi giati tha prepi na apoxorisi kai allos ektos apo gavatorta-monesterelo kai martselo..klinontas simfono apolita me ton filo andrea gia ton Sir Kliger..tou exo apoliti empistosini kai gia na ton krino tha perimeno to protathlima kai tis epiloges pou tha kani..PROUD TO BE AEK!!!

Ανώνυμος είπε...

Proti fora epixiro je ego na grapso 1 sxolio k pragmatika o logos pou to kamno ine o filos stavros pou ti komotini pou parolo pou n me xeri k n ton xero pragmatika me ta logia tou empsixoni mas k dia mas dinami na sinexisoume osa sinefa k an vlepoume ston orizonta..
File stavro keep it up..!!!
Ego apla 1 erotima 8elo na 8eso k opios mpori k 8eli as to apantisi.. giati pou tin stigmi pou o idios o mixalis konstantinou 8eli na mini stin kipro k na evri 1 omadan n kinoumasten emis pros apoxtisin tou?? i imasten pliris stin epi8etiki grammi je n mas xori 1 pextis tis klasis tou konstantinou?? efxaristo pou me akousate..!!

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε giorgo r1 υπήρχαν πολλοί κύπριοι για τους οποίους θα μπορούσαμε να κινηθούμε αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το κάναμε. Και ο Μιχαλάκης που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και ο Βαττής και ο Κακογιάννης και ο Αλέκου και ο Ηλία και πολλοί άλλοι. Μερικά από τα ονόματα αυτά σίγουρα θα ενίσχυαν σημαντικά την ομάδα μας. Ίσως ο λόγος που δεν κινηθήκαμε για την απόκτηση κάποιου από αυτούς να είναι ότι ο Νιρ Κλίγκερ πιστεύει πως οι νεαροί Κύπριοι που έχουμε είναι καλύτεροι από αυτούς. Αν πραγματικά είναι αυτός ο λόγος τότε ειλικρινά respect γιατί δείχνει εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά που θα είναι οι μελλοντικοί ηγέτες αυτής της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

simfono file finikuda k epafxano sto oti prepi na dinoume tes efkeries sta dika mas pedia alla min 3exnas oti den exoume kiprio nearo epi8etiko perioxis san ton mixalaki gia na mporoume na poume oti protimoume to diko mas apton 3eno.. k sto kato kato o konstantinou ine k kiprios k mpori na voi8isi k aftos me ti sira tou sto 8ema tou posi kiprioi 8a prepi na agonizounte stin omada..

Ανώνυμος είπε...

OI KIRIOI TIS DOIIKISIS ELEGAN OTI FETOS EXUME TON KORMO KAI THELUME 3 ME 4 METEGRAFES .EGO VLEPO OTI TO PROTATHLIMA ARXIZEI KAI TIS TREIS THESEIS POU I OMADAITHELE TIS METEGRAFES DEN KATAFERAN NA TIS KANUN:):).TERMATOFILAKA.MESO.EPITHETIKO.MPOPOK:OSA FILIKA TON EIDA ITAN 2 METRA EXO APO TIN ESTIA TOU.MESO:DEN IDA TON IGETI.EPITHETIKO:O NOUAFOR POTE EPEXE KATHAROS SENTER FOR:):)MONESTEROLO:TON PARAKOLUTHUSE O KLIGER GIA 2 XRONIA....:)APORIA M:TA LEFTA POU EPIASAN APO TIS METEGRAFES .......TI EGINAN?ETSI DULEUOUN OI ALLES OMADES?OSO AFORA TO SEASON TICKET MALLON THA TO PARUN PISOO.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ... Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΨΥΘΗΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΈΜΑΤΟΣ.. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ Δ.Σ . ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ? Α.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Β.ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.Γ. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝΔ. Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.Ε. ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ , Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΎΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙΤ ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ, Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΖΗΤΑ 600,000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ?
ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ 8.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΜΕΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
1 ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΚ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ?
Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΡΑΚΕΤΤΑ ΡΕ
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΪΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.