News Update :

Pre – match: Α.Λ.Κ.Η. – Α.Ε.Κ.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Να δούμε μπάλα!

Προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που βρίσκει την ομάδα μας με ελάχιστες, αλλά κρυφές ελπίδες για την τέταρτη θέση. Δεν πρέπει όμως να μας ενδιαφέρει μόνο αυτό. Το να δούμε την Α.Ε.Κ. να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να παλεύει στο γήπεδο, να βάζει γκολ και να κερδίζει βαθμούς είναι αυτό που θα χαροποιήσει όλους μας κι ας μην μπούμε τετράδα. Το χρωστάει η ομάδα στον κόσμο της που τόσο πολύ πίκρανε και νομίζω το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι. Ας σώσουμε...
ότι σώνεται στα παιχνίδια με Εθνικό και ΑΛΚΗ. Και μη μου πείτε πως δε σώνεται τίποτα. Σώνεται η αξιοπρέπειά μας, η ψυχολογία μας, η αυτοπεποίθησή μας καθώς και το κλείσιμο πολλών στομάτων, τόσο οικείων όσο και ξένων.

Μία αξιόμαχη ΑΛΚΗ με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Με πολύ αξιόλογη επιθετική γραμμή αλλά όχι αξιόπιστη άμυνα. Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας ότι παρόλο που εκτός έδρας δεν τα πάει και τόσο καλά, στην έδρα της έχει φοβερά στατιστικά: έχει μαζέψει 21 βαθμούς από τους 26 που έχει συνολικά! Νίκησε 6 φορές συμπεριλαμβανομένου του Απόλλωνα και της Ομόνοιας. Έφερε 3 ισοπαλίες ενώ δέχθηκε μόνο 3 ήττες, από την Ένωση, το Αποέλ και τον Εθνικό. Πέτυχε 20 τέρματα και δέχτηκε μόνο 10! Άξιο σχολιασμού είναι και το γεγονός ότι μέχρι και την 13η αγωνιστική, στα εντός έδρας παιχνίδια της Αλκής, τα γκολ έπεφταν βροχή (more) τόσο στη μία όσο και στην άλλη εστία. Από τη 15η αγωνιστική μέχρι και την 23η, στο «Αμμόχωστος » πετυχαίνονται από 0 έως 2 γκολ. (less) Τα πιο πάνω στοιχεία μαρτυρούν ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ίσως δυσκολότερο από αυτό με τη Σαλαμίνα. Κλειδί για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να εκμεταλλευτούμε τις αμυντικές αδυναμίες της Αλκής. Για να το πετύχουμε όμως αυτό θέλουμε ένα ορεξάτο κέντρο με φαντασία, θέλουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργία ευκαιριών.
Προσωπικά από το παιχνίδι αυτό θέλω να δω πάθος, όρεξη, καλή κυκλοφορία μπάλας και γρήγορο γκολ. Δε νομίζω να ζητώ πολλά. Καιρός είναι να καθαρίσουμε και ένα παιχνίδι από την αρχή! Για την «αθάνατη» μοναδικός απόντας ο Ρούγκα. Απόντες για την ομάδα μας ο Ρέυ για τους γνωστούς λόγους και ο Γκονζάλες λόγω καρτών. Παίζεται η συμμετοχή του Αυγουστή καθώς νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τη θέση του σε περίπτωση απουσίας του θα πάρει φυσικά ο Χόντουλικ. Για το αγωνιστικό πλάνο ότι και να πω θα είναι ρίσκο όμως θα γράψω την προτίμησή μου: Μηνά-Σκεύος-Περγκλ-Παπόε στην άμυνα, Κάσιο-Κατσής (Τινίνο) αμυντικά χαφ, δεξιά Ατόρνο αριστερά Ράζιτς, και επίθεση Κινγκ με Νεοφύτου (Πάιβα)
Όσο για τα μαθηματικά σενάρια…τα πράγματα είναι πολύ απλά και οφείλουμε να τα αναφέρουμε για τους αισιόδοξους φίλους μας και όχι μόνο. Ας υποθέσουμε ότι η ομάδα μας παίρνει 6 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. (αν δεν τους πάρει τότε δεν υπάρχει σενάριο τετράδας). Άρα υποθετικά μιλώντας, πάμε στους 41 βαθμούς. Ο Απόλλωνας έχει 38 βαθμούς και παίζει με Άρη και με Ομόνοια εντός. Έστω ότι χάσει από την Ομόνοια και κερδίσει τον Άρη, πάει και αυτός στους 41 όμως μπαίνει τετράδα λόγω καλύτερης αναλογίας τερμάτων στα μεταξύ μας παιχνίδια. Άρα το πολύ στους 40 βαθμούς πρέπει να φτάσει για να τον προσπεράσουμε, που σημαίνει να φέρει δύο ισοπαλίες το πολύ. Πράγμα δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Άρη και την Ομόνοια λοιπόν. Για τον Κινύρα δε θα κάνω σενάρια, θα πω απλώς ότι θα τερματίσουμε πιο πάνω από αυτόν στη βαθμολογία και ελπίζω να μη διαψευστώ. Έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν και συμβουλεύω κάποιους φίλους που δημοσιεύουν σενάρια με λανθασμένα δεδομένα, να είναι πιο προσεχτικοί και ερευνητικοί έτσι ώστε να μην παραπληροφορείται ο κόσμος.
Όσον αφορά τους ψιθύρους για στημένο παιχνίδι, τι να πω; Εμένα με αφήνουν αδιάφορο. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και ο καθένας μας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!
FORZA AΡΗΣ!!!


P.S: Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, διαιτητής ορίζεται ο κ.Γερασίμου. Αλλά ας μην είμαι προληπτικός.

pre-match πρόβλεψη: 1-3


finikudas
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

elpizo na min ine ofkeri i kerkida avrio.o sofronis telika 8a peksi?

Ανώνυμος είπε...

re pedia pios grafei pou aglia ? kai telika posoi imaste dakato?

Ανώνυμος είπε...

file finikuda ke me tin salamina ipes 1-3 ke telika vgike se 2-0. nomizo gra4e 3-1 gia na vgi se 0-2!!!!!!

Κωνσταντίνος είπε...

:) file den prokeitai pote mou na grapsw oti i omada mou tha xasei ki as min to vriskw. pu tha paei, kapoia stigmi tha katsei!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.