News Update :

Κόκος! Κόκος! Κόκος!

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Ο George Datoru μπορεί να μην ήταν ο παίκτης που βομβάρδιζε ανελέητα τα αντίπαλα δίχτυα, μπορεί να μην ήταν καν ο παίκτης που μπορούσε να... απειλήσει τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά θα τον θυμόμαστε πάντα για ένα και μοναδικό λόγο: ήξερε να «βαφτίζει» την Ανόρθωση! Ποιος άραγε δεν θυμάται το αλησμόνητο εκείνο τέρμα που έβαλε στο 90’ και αποδόθηκε δικαιοσύνη στο ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση;

Ο «Κόκος» δεν απομακρύνθηκε πολύ από την περιοχή μας! Βλέπετε προτίμησε... τον ηλιόλουστό μας καιρό από το τσουχτερό κρύο της Αυστρίας (έχει και αυστριακό διαβατήριο). Ο νέος του σταθμός είναι το γειτονικό Ισραήλ και συγκεκριμένα η ομάδα Hapoel Ramat Gan. Αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία και βρίσκεται στην 4η θέση με 33 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τρεις μακριά από τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει την άνοδο για την Α’ κατηγορία.

Συνολικά έχει σημειώσει 4 τέρματα. Το τελευταίο μάλιστα το πέτυχε το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του που έχασε εκτός έδρας με 2-1. Στις κάρτες έχει δεχθεί 4 κίτρινες κάρτες ενώ δεν δέχθηκε καμία κόκκινη. Φυσιολογικό θα έλεγα, διότι ο «Κόκος» ποτέ δεν έχανε την ψυχραιμία του και απ’ ότι θυμάμαι ποτέ δεν έβαζε τα πόδια του στη «φωτιά». Περιφερόταν στο γήπεδο εκ του ασφαλούς δηλαδή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όπου και να πάει στεριώνει στην εντεκάδα! Όπως και στην ΑΕΚ έτσι και στη Hapoel Ramat Gan δεν χάνει τη θέση του είτε παίζει καλά είτε όχι! Έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εντεκάδα ένα πράγμα!

Όπως και να ‘χει... «Κόκο» σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!







.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Κωνσταντίνος είπε...

koko mou, mporei na min isoun o goaltzis alla to video sou sto youtube me to pio glyko goal sto papadopoulos eftase ta 3167 visits.
thanks!!!

Ανώνυμος είπε...

file finikuda kali idea 8a itan na valete afto to video sto blogspot etsi oste na to vlepoume.. ine kati p isos de 3anasimvei. itan megali mera. kante mia prospa8ia na valete afto to video giati pragmatika aksizei!

anonimos alla skaliotis ke PANTA aektzis

Κωνσταντίνος είπε...

efxaristoume file gia tin eisigisi.to blog anikei SE OLOUS MAS giafto eimaste anoixtoi se opoiesdipotes idees.tha mpei to video (opws kai alla video-stadiaka)
AEKARA GERA...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.